Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 15 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Υλικά
1 κιλό Βύσσινα
750 γραμ. Ζάχαρη
500 γραμ. Καθαρό Οινόπνευμα
500 γραμ. Κονιάκ
2 μπαστουνάκια Κανέλα
2 καρφιά Γαρύφαλλο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα βύσσινα και βγάζουμε τα κοτσάνια. Τα βάζουμε σε βάζο, σκεπάζουμε με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το οινόπνευμα. Τα αφήνουμε στον ήλιο για ένα μήνα.
Προσθέτουμε το κονιάκ, την κανέλα και το γαρύφαλλο κλείνουμε και τα αφήνουμε στον ήλιο για άλλες 2 εβδομάδες. Στραγγίζουμε και φυλάμε σε μπουκάλι.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης για επεισόδια στον Ιανό: Να ξέρουν αυτοί οι φασίστες ότι η περίοδος της ασυλίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί
- Νέα αναβάθμιση της ΔΕΗ από τον διεθνή οργανισμό CDP για θέματα κλιματικής αλλαγής
- Optima Bank: Πράσινο φως για μέρισμα 0,57 ευρώ και για το split της μετοχής
- Δήμας από Θεσσαλία: Oυσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τα καινούργια σχολεία
