Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 15 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Υλικά
1 κιλό Βύσσινα
750 γραμ. Ζάχαρη
500 γραμ. Καθαρό Οινόπνευμα
500 γραμ. Κονιάκ
2 μπαστουνάκια Κανέλα
2 καρφιά Γαρύφαλλο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα βύσσινα και βγάζουμε τα κοτσάνια. Τα βάζουμε σε βάζο, σκεπάζουμε με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το οινόπνευμα. Τα αφήνουμε στον ήλιο για ένα μήνα.
Προσθέτουμε το κονιάκ, την κανέλα και το γαρύφαλλο κλείνουμε και τα αφήνουμε στον ήλιο για άλλες 2 εβδομάδες. Στραγγίζουμε και φυλάμε σε μπουκάλι.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία γεμάτη παράδοση και εκλεκτές γεύσεις στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
- Μαρία Συρεγγέλα: Η συγκέντρωση της Παρασκευής στη δίνη κομματικών στρατηγικών
- Sunlight Group: Συμμετέχει στη διεθνή έκθεση LogiMAT 2025
- Παύλος Μαρινάκης για Ουκρανία: Η Ελλάδα καταδικάζει κάθε χρήση βίας έναντι κυρίαρχων κρατών
