ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υλικά:
1/3 φλιτζανιού ζάχαρη
1/3 φλιτζανιού νερό
5 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς κουκούτσια 2
2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και το ζεσταίνουμε. Μόλις αρχίσει να βράζει, το αφήνουμε για 1 λεπτό και το αποσύρουμε από το μάτι της κουζίνας. Το αφήνουμε να κρυώσει τελείως. Στο μεταξύ, κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και τα πολτοποιούμε μαζί με το λεμόνι στο μούλτι. Προσθέτουμε και το σιρόπι και τα πολτοποιούμε ξανά. Μοιράζουμε το μείγμα σε μία μεταλλική θήκη για παγωτό και την τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όταν παγώσει πολύ καλά το βγάζουμε από την κατάψυξη και μεταφέρουμε το μείγμα στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνει αφράτο. Γεμίζουμε τις θήκες σιλικόνης σε σχήμα παγωτό ξυλάκι και τις βάζουμε στην κατάψυξη. Όταν θέλουμε να τις προσφέρουμε, τις βγάζουμε, τις βουτάμε σε ζεστό νερό και τις «ξεκαλουπώνουμε».
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Snap: Ξεπέρασαν τα έσοδα τις εκτιμήσεις των αναλυτών στο τρίμηνο – Δεν έδωσε προβλέψεις λόγω της αβεβαιότητας στην αγορά
- Λούτνικ: Έχουμε ολοκληρώσει μια εμπορική συμφωνία
- Wall Street: Έκτη ημέρα κερδών για τον S&P 500 μετά τις δηλώσεις Λούτνικ για την πρώτη εμπορική συμφωνία της κυβέρνησης Τραμπ
- Πετρέλαιο: Νέα κατρακύλα λόγω πιέσεων για ταχύτερη μείωση των εθελοντικών περικοπών από τον OPEC+
