Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι διατροφολόγοι ορκίζονται στα αποτελέσματα της Μεσογειακής διατροφής.. Το πιο υγιεινό σάντουιτς δε είναι άλλο από το ελληνικό αγαπημένο με φέτα και ντομάτα.
Θα χρειαστείτε:
1 γωνία από ψωμί φρατζόλα
1 ώριμη ντομάτα
Τυρί φέτα
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, ρίγανη
Βήμα-βήμα: Αδειάζουμε τη γωνία από τη ψύχα της, προσέχοντας να μην τρυπήσουμε τη κόρα της φρατζόλας. Τρίβουμε στον τρίφτη τη ντομάτα και μετά στο χυμό της προσθέτουμε την τριμμένη φέτα, το αλάτι, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο. Μετά απλώς γεμίζουμε την άδεια γωνία με το μείγμα της ντομάτας.
Το σάντουιτς…αλλιώς: Ετοιμάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο ελαιόλαδο με ρίγανη και λίγο αλάτι. Παίρνουμε δυο φέτες ψωμί και ανάμεσα βάζουμε τυρί βουτηγμένο σε λαδορίγανη και ντομάτα σε φέτες, βουτηγμένη και αυτή στη λαδορίγανη.