ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, το νέο Βατερλώ της Απαλαγάκη, το κινεζικό μαρτύριο για τον Μάνο, τα υπερόπλα Πιτσιλή, η αλήθεια για τη Μιράντα Πατέρα και ο γάτος Dollar, ο αεικίνητος Πιέρ και ο θαρραλέος πολιτικός με την κομμώτρια
Υλικά
500 γρ. γάλα (50 γρ. + 450 γρ.)
20 γρ. κορν φλάουρ
250 γρ. μακαρονάκι κοφτό
100 γρ. τσένταρ, τριμμένο (50 γρ. + 50 γρ.)
100 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη (50 γρ. + 50 γρ.)
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
50 γρ. βασιλικό φρέσκο, ψιλοκομμένο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, βάζουμε το κοφτό μακαρονάκι, και βράζουμε για 6 λεπτά.
Το στραγγίζουμε και το μεταφέρουμε ξανά στην κατσαρόλα.
Για τη σάλτσα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 50 γρ. από το γάλα μαζί με το κορν φλάουρ με ένα σύρμα χειρός.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα υπόλοιπα 450 γρ. γάλα σε μέτρια φωτιά, για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε το μείγμα του κορν φλάουρ μέσα στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει το μείγμα και να γίνει λείο.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μισό τσένταρ, τη μισή μοτσαρέλα, το αλάτι και το πιπέρι.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: Άκης Πετρετζίκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στυλιανίδης: Ο ναυτιλιακός τομέας αναπόσπαστο κομμάτι της «θετικής ατζέντας» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ μεταξύ 25 και 29 Νοεμβρίου
- Επιχείρηση εντοπισμού τυχόν αγνοούμενων μεταναστών νότια του Φαρμακονησίου
- Moody’s: Στην επενδυτική βαθμίδα «Α» η Κύπρος για πρώτη φορά εδώ και 13 χρόνια