Τι πιο γευστικό και δροσερό από ένα homemade παγωτό σε ξυλάκι. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια πιέζοντας το κέντρο τους με ένα καλαμάκι.
- Βάζουμε τα κεράσια στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και προσθέτουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το μέλι και χτυπάμε καλά.
- Βάζουμε τα ξυλάκια στις ειδικές φόρμες σιλικόνης για παγωτό και τις γεμίζουμε με το μείγμα.
Δείτε την υπόλοιπη συνταγή εδώ
ΠΗΓΗ: AKIS PETRETZIKIS