ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Healthy Food & Bio Food Awards 2026: Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίνεται για τη σειρά Nature’s Promise και ΑΒ Έτοιμα Γεύματα
Τι πιο γευστικό και δροσερό από ένα homemade παγωτό σε ξυλάκι. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια πιέζοντας το κέντρο τους με ένα καλαμάκι.
- Βάζουμε τα κεράσια στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και προσθέτουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το μέλι και χτυπάμε καλά.
- Βάζουμε τα ξυλάκια στις ειδικές φόρμες σιλικόνης για παγωτό και τις γεμίζουμε με το μείγμα.
Δείτε την υπόλοιπη συνταγή εδώ
ΠΗΓΗ: AKIS PETRETZIKIS