• LIFE&STYLE

    Φίλιππος Γουρλής – Φαίη Λεβεντάκη: 35 χρόνια με χρυσή και ασημένια λάμψη

    O Φίλιππος και η Φαίη Γουρλή

    O Φίλιππος και η Φαίη Γουρλή


    Grande Party στη Μύκονο, το Σάββατο από ένα ζευγάρι που γιόρτασε τα 35 χρόνια του γάμου του.

    Ο λόγος για τον Mr. Iatropolis, Φίλιππο Γουρλή, επικεφαλής του Ομίλου και τη σύζυγό του Φαίη Λεβεντάκη, της εφοπλιστικής οικογένειας.

    Φανατικός λάτρης της θάλασσας ο Φίλιππος Γουρλής, ο οποίος πριν ξεκινήσει με την Ιατρόπολη ασχολείτο με την οικογενειακή επιχείρηση μαρμάρων, ‘αλωνίζει’ με το σκάφος του ολο το καλοκαίρι τις ελληνικές θάλασσες και απολαμβάνει το αγαπημένο του σπόρ, το ψάρεμα.

    Με βοηθό την Φαίη και τον Doctor, το γαλλικό μπουλντόγκ τους που έχει γίνει θαλασσόλυκος και μια μυστική συνταγή για δόλωμα, ο Φίλιππος Γουρλής καταφέρνει να ανεβάσει με τα αγκίστρια του κάτι τεράστιους ροφούς και αλλα ψάρια που απολαμβάνουν οικογενειακώς.

    O Φίλιππος και η Φαίη Γουρλή με τον σκύλο τους Doctor
    O Φίλιππος και η Φαίη Γουρλή με τον σκύλο τους, Doctor

    Ο πρωτότοκος γιος τους, ο Σωκράτης, με εξαιρετικές σπουδές, έχει αναλάβει επάξια την θέση του στην Ιατρόπολη ενώ η Ολιάννα, με επίσης εξαιρετικές σπουδές στην Αγγλία, που έγινε μαμά πριν από περίπου έναν χρόνο, είναι μια επιτυχημένη γιατρός διατροφολόγος.

    Και μπορεί τα μποφώρ να μην επέτρεψαν σε μερικούς από τους καλεσμένους τους να καταφθάσουν με τα πλεούμενά τους, στη Μύκονο, όσοι όμως βρέθηκαν είχαν να το λένε για την τέλεια βραδιά που είχε ετοιμάσει η Φαίη στο Cavo Tagoo, που είχε στολισθεί σύμφωνα με το θέμα ‘Sparkling Silver and Gold’, με πρώτη την οικοδέσποινα που φόρεσε μια τουαλέτα με το επάνω μέρος silver και το κάτω pink gold.

    Όλοι οι καλεσμένοι και οι καλεσμένες φρόντισαν να ανταποκριθούν στο dress code, αλλά η οικοδέσποινα είχε φροντίσει να υπάρχουν πασμίνες σε ασημί χρώμα που τύλιξαν γύρω από τον λαιμό τους όσοι δεν φορούσαν κάτι λαμπερό.

    To art de la table ήταν ανάλογο, με ασημένια σουπλά και λινές πετσέτες κεντημένες με τα αρχικά FF του ζεύγους. Το ίδιο logo FF βρισκόταν στην είσοδο του πάρτυ στολισμένο με χρυσά και ασημένια μπαλόνια.

    Και όσοι γνωρίζουμε την ιστορία του ζευγαριού, χαρήκαμε που ο Αμφιτρύων πήρε το μικρόφωνο στην αρχή της βραδιάς και ευχαρίστησε τους καλεσμένους πριν τους διηγηθεί όλη την ιστορία της σχέσης τους, των 35 χρόνων του γάμου τους και των προηγουμένων της γνωριμίας τους, τα δύο παιδιά τους, το εγγονάκι τους, τα σκυλιά τους, τα επάνω και τα κάτω της σχέσης για να δεχθεί άπειρα χειροκροτήματα.

    Ο Γιώργος Θεοφάνους με την ορχήστρα τους και τρεις κοπέλες με δύο νεαρούς ανέλαβαν την μουσική διασκέδαση με εξαίρετη μουσική και τραγούδια ενώ στις 12 ακριβώς που ήταν η ημέρα της επετείου, έπαιξε μια γνωστή επιτυχία, το ‘Σ’αγαπώ’ αλλάζοντας τους στίχους και βάζοντας μέσα στο τραγούδι τα ονόματα του ζεύγους και των παιδιών τους, του Σωκράτη και της Ολιάννας, αλλά και του σκύλου, του Doctor. Τη στιγμή εκείνη, ο Φίλιππος πήρε την Φαίη στην αγκαλιά του για να χορέψουν στους ρυθμούς του τραγουδιού.

    Εξαιρετικό το μενού που απήλαυσαν οι καλεσμένοι οι οποίοι στη συνέχεια επιδόθηκαν σε χορό μέχρι τις μεγάλες πρωινές ώρες.

    Ανάμεσά τους ήταν η κα. Αννα Αγγελικούση, ο Θόδωρος Βάρδας, ο Ηλίας και η Ευγενία Γκότση, ο Σπύρος και η Αλέξια Διβάνη, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ και η κα. Θανάση Δημόπουλου, ο Πάρις και η Πάτρα Δράγνη, η Χριστιάννα Καίσαρη, ο Βαγγέλης και η Μαρίνα Καποπούλου, ο Γιάννης και η Σοφία Καραγεώργη, ο Μάριος και η Δέσποινα Κάτσικα, η Εβίτα Λεβεντάκη, ο Πάρις και η Σούλα Λιάκου, ο Πέτρος και η Νάντια Νικολαΐδη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Ανδρέας και η Άννυ Πετράκη, ο Θάνος και η Λένα Πλεύρη, η Όλγα Πρωτόπαππα, ο Κώστας και η Αγγελική Σάκκαρη, ο Ανδρέας και η Μιλένα Τσαβλίρη, ο Αλέξανδρος και η Ζανέτ Τσατσαρώνη, ο Ηλίας και η Αγγελική Τσίγκα, ο Γιάννης και η Βίκυ Τσουκαρίδη, η Μαρίζα Φασιανού, ο Θόδωρος και η Ελίνα Φέσσα, ο Σπύρος και η Παπείρα Φωκά, κ.α.

    Διαβάστε επίσης:

    Ινδία: Ο πλουσιότερος άνδρας της Ασίας παντρεύει τον γιο του και άπορα ζευγάρια

    Φαίη Σκορδά – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: To νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

    Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ινκόγκνιτο στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ