Έφτασε η ώρα για τον διάσημο, εκκεντρικό Τούρκο σεφ να αποχαιρετήσει το νησί των Ανέμων. Ο Νουσρέτ, γνωστός αλλιώς και ως «Salt Bae» αποχαιρέτησε φίλους και συνεργάτες, ενώ έσπευσε να ενημερώσει τους θαυμαστές του ότι, φεύγοντας, παίρνει μαζί το αντικείμενο που του κράτησε συντροφιά όλη τη θερινή σεζόν στη Μύκονο.
Κύριο χαρακτηριστικό της σεζόν που ολοκληρώνεται είναι ότι ο Τούρκος σεφ «έσωσε» ένα μαγαζί που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, Το πρώην Casa Tu δεν κατόρθωσε πέρυσι να σημειώσει την εμπορική επιτυχία που αναμενόταν.
Ωστόσο ο διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ κατάφερε να «μεταμορφώσει» το εν λόγω μαγαζί σε μια «εισπρακτική επιτυχία», όπως λέμε στον κινηματογράφο, με ουρές διακεκριμένων πελατών να περιμένουν αδιαμαρτύρητα, ώστε να φάνε από τα χέρια του Νουσρέτ, καταβάλλοντας πρόθυμα πολλά «τάλαντα» ως αντίτιμο των υπηρεσιών του.
https://www.instagram.com/p/B2COR5CiHNA/
Πλήθος Ελλήνων και ξένων επισκεπτών παρήλασε από το μαγαζί του Νουσρέτ στη Μύκονο, αποδίδοντάς του μάλιστα τα εύσημα για την επιτυχημένη επιχειρηματική του κίνηση.
Ο Τούρκος, που μοιάζει να είναι ειδικός στους κανόνες του ψηφιακού μάρκετινγκ, αλλά και του επικοινωνιακού παιχνιδιού, δεν χρειάζεται κανέναν να τον ακολουθήσει ή να του πάρει συνέντευξη για να προβληθεί. Το κάνει με μεγάλη επιτυχία μόνος του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που μετρά 23,3 εκατομμύρια ακολούθους.
Ο ίδιος, λοιπόν, αποτελεί από μόνος του ένα ξεχωριστό brand.
Το επικοινωνιακό αυτό «όπλο» αποδείχθηκε εξαιρετικά σημαντικό για την απόδοση του νέου εστιατορίου στη Μύκονο, αφού ο Τούρκος σεφ φρόντιζε να ενημερώνει διαρκώς τους ακολούθους του για τα όσα συμβαίνουν στο μαγαζί του, με φωτογραφίες από την καθημερινότητα του εστιατορίου, τα πιάτα του, φωτογραφίες του ίδιου με πελάτες του μαγαζιού, αλλά και στιγμιότυπα του ίδιου να γυμνάζεται σκληρά, έξω από το εστιατόριο.
Ο Νουσρέτ πήγαινε κάθε πρωί στο μαγαζί, για να επιθεωρήσει τις εργασίες και, αφού βεβαιωνόταν ότι όλα κυλούν ομαλά, το έριχνε στη γυμναστική. Αγαπημένο βοήθημα στην καθημερινή του εξάσκηση ήταν μια μυκονιάτικη πέτρα, βάρους άνω των 20 κιλών.
Με την πέτρα αυτή, ο σεφ έκανε άρσεις, βαθιά καθίσματα, ακόμη και πους απς, καθώς και πιέσεις στήθους. Αυτή λοιπόν, την πέτρα αποφάσισε να την πάρει μαζί του, εγκαταλείποντας τη Μύκονο, προκειμένου να τον βοηθήσει να συνεχίζει το σκληρό πρόγραμμα εκγύμνασής του και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, διατηρώντας μια αύρα από Ελλάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Καλαντώνη: Η ιστορία πίσω από την «Εξέλιξη Ζωής», οι δράσεις και οι στόχοι
- Attica Bank: Ανοίγει το παιχνίδι του ανταγωνισμού στις χρεώσεις
- Οι Έλληνες εφοπλιστές παρήγγειλαν εφέτος 230 πλοία – Ποιοι ναυπηγούν και ποιοι πούλησαν και αγόρασαν πλοία
- Άμεση Ανάλυση: Τι συμβαίνει με Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΟΠΑΠ, Profile, JP Morgan, MicroStrategy, Nike