Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Φαίη Ζαφειράκου: Ποια είναι η γνωστή ηθοποιός που φέρεται να ξυλοκόπησε τον πρώην της

Φαίη Ζαφειράκου και Κώστας Σόμμερ

Φαίη Ζαφειράκου και Κώστας Σόμμερ

Στο προσκήνιο ήρθε μετά από 18 χρόνια η ηθοποιός, Φαίη Ζαφειράκου, καθώς συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του πρώην άνδρα της. Η ηθοποιός έγινε γνωστή το 2006 μέσα από τον ρόλο της Μαρίας στην επιτυχημένη σειρά «Της Αγάπης Μαχαιριά», πλάι στον Κώστα Σόμμερ.

Η ηθοποιός φέρεται να βιαιοπράγησε κατά του πρώην συζύγου της και στιχουργού, Ανδρέα Κομπόσση, μπροστά στο παιδί τους ενώ βρίσκονταν σε ένα airbnb στην Κάρυστο. Στη συνέχεια συνελήφθη, αφού ο Κομπόσσης κατέθεσε μήνυση εις βάρος της. Ωστόσο, σήμερα ο στιχουργός δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία τους από την παραλία, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντάς τα μάλιστα ως «φαιδρά».

Ποια είναι, όμως, η Φαίη Ζαφειράκου;

Γεννημένη το 1986, η Φαίη Ζαφειράκου αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Τράγκα. Έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Αγάπης Μαχαιριά» στην οποία πρωταγωνιστούσε ως «Μαρία» στο πλευρό του Κώστα Σόμμερ από τον Ιανουάριο του 2006 έως τον Ιούνιο του 2007.

Έχουν περάσει 18 χρόνια από την συμμετοχή της στη σειρά κι ενώ δέχτηκε κάποιες προτάσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλη δουλειά προκειμένου να καλύπτει τα καθημερινά της έξοδα.

«Δεν έφυγα επειδή με έφθειρε η αναγνωρισιμότητα, παρότι την εποχή του σίριαλ “Της αγάπης μαχαιριά” ήταν ένα σοκ. Ο λόγος που έφυγα ήταν ότι όλο αυτό με κούρασε λίγο. Εκείνη την εποχή, το 2007, που ήμουν στο peak της καριέρας μου, πέθανε κι ο μπαμπάς μου, δεν μπορούσα να τα κάνω όλα μαζί. Όσο ήμουν έγκυος έκανα λίγα πράγματα, γιατί είχα προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Πήγα να χάσω το μωρό όταν ήταν πέντε μηνών» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Πέρα από την υποκριτική, η Φαίη έχει σπουδάσει και Γερμανική Φιλολογία και σήμερα είναι εκπαιδευτικός και διδάσκει θεατρολογία σε σχολεία της μέσης εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει δηλώσει πως είναι υιοθετημένη από 6 μηνών, αλλά δέχτηκε τόση αγάπη από την οικογένεια της που ποτέ δεν την πείραξε. Πριν γίνει ηθοποιός δούλευε σε μια στατιστική υπηρεσία αλλά και ως baby sitter.

Φαίη Ζαχαράτου και Ανδρέας Κομπόσσης

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Φαίη Ζαφειράκου παντρεύτηκε το 2013 στο δημαρχείο της Κηφισιάς τον Ανδρέα Κομπόση.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε με ελάχιστους καλεσμένους ενώ ένα χρόνο πριν και πιο συγκεκριμένα το 2012 καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο του, Νικόλα. Το ζευγάρι είχε συναντηθεί πρώτη φορά στο Ναύπλιο (τόπο καταγωγής του Καμπόση) και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Το 2015, όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Όπως έγινε τότε γνωστό προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν.

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Ανδρέα. Συζητάμε πολλά πράγματα μαζί. Πρέπει να κρατάμε τις ισορροπίες γιατί έχουμε ένα παιδί» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ενώ όσον αφορά την σχέση που είχε τότε με τη νυν σύντροφο του Ανδρέα: «Είμαστε μια χαρά δεν έχει τύχει να βγούμε όλοι μαζί φιλικά, ξέρω όμως πως είναι πολύ καλό κορίτσι».

Λίγο αργότερα, είχε αποκαλύψει πως είναι ξανά ερωτευμένη χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του νέου της έρωτα.

Διαβάστε επίσης:

Διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμού από τη Φαίη Ζαφειράκου ο πρώην σύζυγός της

Κατερίνα Καινούργιου: Ερωτευμένη στο Παρίσι

Το Mega ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη