• LIFE&STYLE

    Φαίη Σκορδά – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: To νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

    • NewsRoom
    Φαίη Σκορδά

    Φαίη Σκορδά


    Ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται πως ανοίγει στη ζωή της η Φαίη Σκορδά.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! και τον Αλέξανδρο Ράπτη, η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα έχει έρθει κοντά με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά, στον οποίο το προηγούμενο διάστημα είχαν χρεώσει μια σχέση με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

    Τώρα, οι φήμες τoν θέλουν να έχει έρθει κοντά με τη Φαίη Σκορδά με την οποία μάλιστα βρέθηκαν μαζί και στη Μύκονο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

    «Με τη Φαίη έχουν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό. Έχουν βγει και για φαγητό ενώ εκείνη έχει γνωρίσει και την οικογένειά του. Προς το παρόν και οι δυο δηλώνουν ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική» λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του επιχειρηματία.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει ένα διακριτικό φλερτ από την πλευρά του ενώ εκείνη δηλώνει ιδιαίτερα κολακευμένη.

    «Επειδή είναι πάνω από όλα μητέρα, είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τους ανθρώπους που αφήνει να εισβάλουν στη ζωή της. Το ότι ο 48χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών είναι σίγουρα κάτι που η Φαίη έχει εκτιμήσει πολύ» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

    Η φωτογραφία από τη Μύκονο που φούντωσε τις φήμες

    Στα social media μάλιστα, ανέβηκε και φωτογραφία στην οποία είναι σε γνωστό beach bar όπου διασκέδασαν μαζί με φίλους.

    Ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς

    Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα. Μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας. Η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία.

    Ο επιχειρηματίας έχει επίσης ένα διαζύγιο. Υπήρξε παντρεμένος για 10 χρόνια με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα. Ο γάμος τους είχε γίνει στην Πάτμο με 500 καλεσμένους.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Συστάσεις της ΠΠ προς τους πολίτες

    Οι Καρυάτιδες του Ανρί Καρτιέ- Μπρεσόν και η μεταπολεμική Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ