• LIFE&STYLE

    Eurovision: Πρωτιές για Ελλάδα και Κύπρο μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους (pics & video)

    γιουροβιζιον

    Ελλάδα και Κύπρος στη Eurovision 2019


    Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται διοργανωτές και συμμετέχοντες στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με τους θαυμαστές της διοργάνωσης να είναι ήδη συντονισμένοι στις πρώτες πρόβες, που λαμβάνουν χώρα στη σκηνή από το Σαββατοκύριακο, περιμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία τις λαμπερές βραδιές των δύο ημιτελικών, αλλά και του τελικού.

    Αρκετές χώρες έχουν ανέβει τις τελευταίες ημέρες στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τις πρώτες επίσημες πρόβες για την εμφάνιση που θα πραγματοποιήσουν. Την έναρξη των επίσημων προβών κήρυξε η Τάμτα και η Κύπρος, που ήταν η πρώτη συμμετοχή που ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision, για να προβάρει την εμφάνισή της.

    Η Τάμτα κατάφερε εύκολα να εντυπωσιάσει όσους παρακολούθησαν τις πρώτες πρόβες της στη σκηνή και αναδείχτηκε στο πρόσωπο του Σαββατοκύριακου, αφού όλοι όσοι καλύπτουν τις εξελίξεις μιλούσαν για την λαμπερή της εμφάνιση. Το ίδιο θετικές εντυπώσεις προκάλεσε και η ελληνική συμμετοχή, με την Κατερίνα Ντούσκα να κερδίζει το ενδιαφέρον των εμπλεκόμενων, τόσο με τη φωνή της, όσο και με την ιδιαίτερα καλαίσθητη παρουσία της ίδιας και της ομάδας της πάνω στη σκηνή.

    Η Κύπρος «κλείδωσε» τη θέση της ως φαβορί

    ταμτα
    Η εμφάνιση της Τάμτα στη σκηνή της Eurovision

    Η Τάμτα κατάφερε αμέσως να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της επί σκηνής, ανάμεσα σε όσες χώρες πραγματοποίησαν τις πρώτες τους πρόβες το Σαββατοκύριακο. Στις θετικές εντυπώσεις της κυπριακής συμμετοχής συνέβαλαν τα καλοφτιαγμένα γραφικά, αλλά και η σέξυ και δυναμική παρουσία της ίδιας της τραγουδίστριας. Η επιτυχία της πρόβας της Τάμτα επισφραγίστηκε από το γεγονός ότι αμέσως μετά καλέστηκε να παρουσιαστεί σε ισραηλινό ραδιόφωνο, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη σε ισραηλινή εφημερίδα. Το εν λόγω γεγονός έκανε γνωστό η τραγουδίστρια, μέσω σχετικής της ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

    ταμτα
    Η ανάρτηση της Τάμτα σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε σε ισραηλινή εφημερίδα
    Καλεσμένη στο ραδιόφωνο, μάλιστα, η Τάμτα τραγούδησε live μια ακουστική εκδοχή του Replay.

    Η πολύ θετική εικόνα που δημιούργησε η τραγουδίστρια και η έκταση που πήρε η εμφάνισή της, μέσω και των συνεντεύξεων που έδωσε της χάρισε τη χρυσή θέση στην κατηγορία με την καλύτερη συμμετοχή που έχει εμφανιστεί στη σκηνή του Τελ Αβίβ, μεταξύ των χωρών που έκαναν την πρώτη τους πρόβα το Σάββατο. Την ανάδειξη αυτή έκαναν σε διαδικτυακές ψηφοφορίες οι χιλιάδες θαυμαστές της Eurovision.

    ταμτα
    Η εμφάνιση της Τάμτα στη σκηνή της Eurovision

    Είναι σημαντικό, άλλωστε να αναφερθεί ότι, μέχρι στιγμής, η Τάμτα διαθέτει τα περισσότερα views στο βίντεο από τις πρόβες από κάθε άλλη συμμετοχή, με 417.000 χτυπήματα στο YouTube σε μόλις 48 ώρες.

    ταμτα
    Η εμφάνιση της Τάμτα στη σκηνή της Eurovision

    Δείτε εδώ την πρώτη πρόβα της Τάμτα στη σκηνή της Eurovision:

    Μάγεψε η Κατερίνα Ντούσκα με την εμφάνισή της στις πρόβες

    ντουσκα
    Η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στη σκηνή της Eurovision

    Μοναδική «απειλή» για την Τάμτα, μέχρι στιγμής φαίνεται ότι αποτέλεσε η δική μας Κατερίνα Ντούσκα, η οποία αποτέλεσε την κορυφαία εμφάνιση στη σκηνή, από τις συμμετοχές που έκαναν πρόβα την Κυριακή.

    ντουσκα
    Η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στη σκηνή της Eurovision
    Οι φανατικοί της Eurovision ψήφισαν την συμμετοχή της χώρας μας ως την πιο εντυπωσιακή από όσα είδαν στο Τελ Αβίν την Κυριακή, με πολύ μικρή διαφορά από την Αυστραλία και την ιπτάμενη χορογραφία που απασχόλησε πολύ τους δημοσιογράφους.
    ντουσκα
    Η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στη σκηνή της Eurovision

    Σημαντικό στοιχείο που κέρδισε το κοινό στην εμφάνιση της Ελληνίδας τραγουδίστριας είναι πως ερμήνευσε το κομμάτι όπως ακριβώς θα το ακούσουμε στον ημιτελικό της Eurovision, αγγίζοντας τις ψηλές νότες που κάνουν τη φωνή της να ξεχωρίζει ανάμεσα στις φετινές συμμετοχές.

    Δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στην πρώτη πρόβα στη σκηνή:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Eurovision 2019: Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας και της Κύπρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάμτα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει πριν την Eurovision

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eurovision 2019: Πώς θα εμφανιστεί η Κατερίνα Ντούσκα στην σκηνή του διαγωνισμού



    ΣΧΟΛΙΑ