Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Eurovision: Η Ελλάδα λαμβάνει μέρος απόψε με την πιο αμφιλεγόμενη συμμετοχή ever! (video)

Αργο

Απόψε θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη ο πρώτος ημιτελικός του 61ου Διαγωνισμού της Eurovision και η χώρα μας θα κληθεί να διεκδικήσει ένα από τα πολυπόθητα 10 εισιτήρια για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα φέτος λαμβάνει μέρος μέσω απευθείας ανάθεσης με το συγκρότημα ARGO και το τραγούδι “Utopian Land”.

Είναι διάχυτο το συναίσθημα της αβεβαιότητας καθώς κανείς μας δεν είναι σίγουρος αν φέτος θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο μεγάλο τελικό. Οι γνώμες για την πιο αμφιλεγόμενη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό διίστανται και στα social media έχει ξεσπάσει έντονο κύμα αμφισβήτησης αφού οι χρήστες θεωρούν πως η Ελλάδα θα λάμψει δια της απουσίας της το βράδυ του Σαββάτου.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα πιο καυστικά σχόλια στο Twitter:

Το “Utopian Land” είναι ένα κομμάτι που συνδυάζει ποντιακή λίρα με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο και δεν μπορούμε να πούμε πως συγκινεί με το πρώτο άκουσμα, όπως άλλες παλαιότερες συμμετοχές μας. Έτσι κι αλλιώς, τα προγνωστικά δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνα και το feedback που λαμβάνουμε από την Ευρώπη δεν είναι και το καλύτερο.

Το παρακάτω video δείχνει μια από τις πρόβες του συγκροτήματος στη σκηνή της Στοκχόλμης:

Παρόλα αυτά, εμείς δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους ARGO. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η συμμετοχή στη Eurovision αποτελεί τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας τους μέχρι σήμερα, καθώς θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε διεθνές κοινό και θα κληθούν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Διαβάστε ακόμη:

http://www.mononews.gr/akouste-tragoudi-pou-profitepse-kalitera-apo-ton-kathena-ta-osa-tha-ekane-o-tsipras/43975