• LIFE&STYLE

    Έρχεται το smartphone των 3 ευρώ!

    • NewsRoom


    Τα πιο δημοφιλή πλέον κινητά τηλέφωνα στην αγορά, με τη μεγαλύτερη ζήτηση θεωρούνται τα smartphone. Για αρκετούς ωστόσο, αποτελούν, ακόμα, είδος πολυτελείας, καθώς το κόστος αγοράς τους δεν είναι και ιδιαίτερα προσιτό για όλα τα βαλάντια.

    Αυτό μέχρι πρότινος, καθώς σε λίγο καιρό η εταιρεία Ringing Bells δήλωσε ότι ετοιμάζει το φθηνότερο smartphone Freedom 251, το οποίο θα κοστίζει λιγότερο από 500 ρουπίες, αλλά την Τετάρτη ανακοίνωσε ότι θα κοστίζει μόλις 251 ρουπίες (περίπου 3 ευρώ).

    To συγκεκριμένο smartphone θα διαθέτει χώρο αποθήκευσης 8GB και κάμερα τόσο μπροστά όσο και πίσω.

    Η Ινδία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά κινητών τηλεφώνων στον κόσμο με ένα δισεκατομμύριο συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας.

    Το smartphone Freedom 251 αναμένεται να στοχεύσει σε μία αγορά που κυριαρχείται ήδη από συσκευές χαμηλού κόστους.

    “Αυτή είναι η ναυαρχίδα μας και πιστεύουμε ότι θα φέρει μια επανάσταση στη βιομηχανία,” ανέφερε, στο πρακτορείο ειδήσεων AFP, εκπρόσωπός της εταιρείας. Και συνέχισε λέγοντας ”Προς το παρόν, η εταιρεία εισάγει ανταλλακτικά από το εξωτερικό και τα συναρμολογεί στην Ινδία, αλλά σχεδιάζει μέσα σε ένα χρόνο, να λανσάρει τις δικές της συσκευές κινητής τηλεφωνίας στην αγορά της Ινδίας”.

    H Ringing Bells συστάθηκε πριν από λίγους μήνες και ξεκίνησε πρόσφατα ένα από τα φθηνότερα 4G smartphones της Ινδίας στις 2.999 ρουπίες.



    ΣΧΟΛΙΑ