array(0) {
}
        
    
Menu
-0%
Τζίρος: 114.11 εκατ.

Μακρόν: Η Ουκρανία είναι έτοιμη για μία εκεχειρία άνευ όρων – Το μπαλάκι στην Ρωσία

Media

Επιστρέφει το Sex and the City με νέα επεισόδια – Δείτε το πρώτο trailer

Σίνθια Νίξον, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ και Κριστίν Ντέιβις
Comments

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την μεγάλη επιστροφή του Sex and the City στην μικρή τηλεόραση με νέα επεισόδια.

Η Κάρι, η Μιράντα και η Σάρλοτ επανέρχονται με νέες ιστορίες στο επόμενο κεφάλαιο του Sex and the City, με τίτλο «And Just Like That…», και απούσα την… Σαμάνθα αυτή τη φορά.

Την είδηση επιβεβαίωσαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις, οι οποίες μοιράστηκαν το πρώτο teaser στο Instagram.

Στο βιντεάκι βλέπουμε σκηνές από την επιβλητική Νέα Υόρκη και κάποιον να πληκτρολογεί τον τίτλο «Just Like That» και «Η ιστορία συνεχίζεται».

«Εσύ, εγώ, η Νέα Υόρκη. Όλα είναι πιθανά», έγραψε η Σίνθια Νίξον, με την Κριστίν Ντέιβις να προσθέτει: «Θα συναντηθούμε εκεί!».

Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβληθούν στην πλατφόρμα HBO MAX, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ μαζί με τις τρεις πρωταγωνίστριες.

Η Κιμ Κατράλ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εκείνη και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δεν θα συμμετέχει στη σειρά. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει στο παρελθόν, δεν είναι διατεθειμένη να επιστρέψει.

Σίνθια Νίξον, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κριστίν Ντέιβις

Το Sex and the City έκανε πρεμιέρα το 1998 με βασικό χαρακτήρα την Κάρι Μπράντσο και την σχέση με τις φίλες της Μιράντα, Σάρλοτ και Σαμάνθα. Μετά από έξι σεζόν η αυλαία συνοδεύτηκε από επτά Emmys και οκτώ Χρυσές Σφαίρες. Δύο κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους ακολούθησαν της σειράς και ενώ ήταν εμπορικά επιτυχημένες, τα πήγαν λιγότερο καλά με τις κριτικές.

Δείτε το πρώτο teaser:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Διαβάστε επίσης:

Βεντέτα χρόνων: Γιατί η Κιμ Κατράλ αποκάλεσε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ «υποκρίτρια»

Η Τζένιφερ Άνιστον «έριξε» το Instagram με το απόλυτο «Friends» reunion

«Τα Φιλαράκια»: Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο reunion

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μακρόν: Η Ουκρανία είναι έτοιμη για μία εκεχειρία άνευ όρων – Το μπαλάκι στην Ρωσία
Μελόνι: Αναμένει «ξεκάθαρη ένδειξη» από τη Μόσχα ότι θα επιδιώξει την ειρήνη στην Ουκρανία
Ι. Κεφαλογιάννης: Επισκέφθηκε τον Εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα
Τραμπ – Φον ντερ Λάιεν: Η σύντομη χειραψία και η συμφωνία για συνάντηση πριν την κηδεία του Πάπα
Τραμπ προς Πούτιν: Τερματίστε τον πόλεμο ή έρχονται δευτερογενείς κυρώσεις – Έτοιμος για συμφωνία ο Ρώσος Πρόεδρος
Υπουργικό Συμβούλιο: Όσα θα συζητηθούν την Δευτέρα – Τι μέλλει γενέσθαι με τα μέτρα για τις τιμές που λήγουν στις 30 Απριλίου
Τριπλή «ψήφος εμπιστοσύνης» στις ελληνικές τράπεζες από Goldman Sachs, AXIA και J.P. Morgan
Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου
Ιράν-ΗΠΑ: Ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος συνομιλιών για τα πυρηνικά της Τεχεράνης
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 2 Μαΐου