Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Εντυπωσιακή η Μισέλ Ομπάμα σε δημιουργίες Dior για το Elle (pics)

μισελ-ομπαμα

Μισέλ Ομπάμα

Ντυμένη με τις εντυπωσιακές δημιούργιες του οίκου Dior, η Μισέλ Ομπάμα κοσμεί το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Elle. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ και σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Miller Mobley και μίλησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ για το νέο της μεμουάρ με τίτλο «Becoming» που μόλις κυκλοφόρησε.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, η Μισέλ Ομπάμα μιλάει για τη ζωή της οικογένειάς της, μετά το τέλος της προεδρικής θητείας του συζύγου της και την πίεση που ένιωσαν ως πρώτη μαύρη οικογένεια των ΗΠΑ.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στους σύμβουλους γάμου στους οποίους απευθύνθηκε το ζευγάρι προκειμένου να κρατήσει τη σχέση του φρέσκια και δυνατή, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποια ευαίσθητα θέματα, όπως τους φόβους της για το μέλλον των παιδιών της.

«Είναι χρέος μας να είμαστε αισιόδοξοι. Και να λειτουργούμε στον κόσμο αυτό ακριβώς έτσι», δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα τονίζοντας τη σημασία της αισιοδοξίας στη ζωή μας.

To δερμάτινο κορσέ που φοράει στην παραπάνω φωτογραφία κοστίζει 2.400 δολ, η λευκή φούστα 4.900 δολ, ενώ το λευκό πουκάμισο 1.350 δολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Alessandra Ambrosio μας καλωσορίζει στην πολυτελή κατοικία της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον σερβίρουν σούπα σε φτωχούς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ZARA: 10+1 υπέροχες γούνες που θα σας κρατήσουν ζεστές και στυλάτες τον χειμώνα