Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Aυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός στην οποία “υποκλίνεται” το Μεξικό

Είναι νέα, όμορφη και με ελληνική καταγωγή. Η Σοφία Λάμα Σταματιάδη θεωρείται μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς στο Μεξικό και παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές – σαπουνόπερες, όπως  «Lado B», «Pecados Ajenos», «Eva Luna» και «La Casa de al Ladο» αλλά και σε ποικίλα show, καθώς συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον τηλεοπτικό όμιλο Telemundo.

Γεννήθηκε στις  9 Ιουνίου του 1987 στο Μεξικό. Ο παππούς της ήταν Έλληνας, ο οποίος μετανάστευσε στην περιοχή και έκανε οικογένεια. Από μικρή λάτρευε το θέατρο και σε ηλικία μόλις 14 ετών της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει σε μία τηλεοπτική παραγωγή το “Disney Club” και έκτοτε κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό του Μεξικό.

Μάλιστα σε συνέντευξή της λέει πως είναι στα άμεσα σχέδια της να μάθει Ελληνικά και να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα. Η Σοφία σε ηλικία 16 ετών πήγε σε οντισιόν με την παρότρυνση της γιαγιάς της. «Εγώ ντρεπόμουν, αλλά η γιαγιά μου είχε το τσαγανό που διαθέτουν όλες οι Ελληνίδες. Την ώρα που περίμενα την ακρόαση, ήρθαν στο μυαλό μου τα λόγια της: ”Μπες με θάρρος και μην έχεις καμία αμφιβολία ότι θα τον πάρεις τον ρόλο. Εμείς, οι Έλληνες είμαστε μαχητές”». Η Σοφία μπορεί να γεννήθηκε στο Μεξικό, αλλά οι Ελληνικές παραδόσεις δεν έλειπαν από το σπίτι της.

Το θέατρο είναι το κρυφό της πάθος και έχει πρωταγωνιστήσει σε παραστάσεις  όπως το Μonologando το 2011 και παλιότερα στο Las Arpías και στο Vaselina (Grease).