Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Με αφορμή την εμφάνισή της στη μεγάλη συναυλία του Athens Pride 2023, η Ελένη Τσαλιγοπούλου μίλησε στην κάμερα και τάχθηκε υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μιλώντας στο Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA, δήλωσε πως «Όλη μου τη ζωή γνωρίζω και κάνω παρέα με ιδιαίτερους ανθρώπους. Δεν είναι το ιδιαίτερο μόνο το να είσαι γκέι, είναι εκατοντάδες άλλα πράγματα».

Και συμπλήρωσε πως «Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα ταμπού και μου κάνει εντύπωση. Όχι όπως πριν από μία δεκαετία, πόσο μάλιστα πριν από μια εικοσαετία. Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπος, δεν έχει να κάνει καθόλου με το φύλο και δεν έχει να κάνει καθόλου με όλα τα άλλα τα οποία μια ολόκληρη κοινωνία για πάρα πολλά χρόνια μας έβαζε στο μυαλό».

Τέλος, η Ελένη Τσαλιγοπούλου δήλωσε ότι «Εγώ λέω και σε φίλους μου, πολύ ταλαντούχους, ότι πρέπει να τις βροντοφωνάξουν τις ερωτικές τους επιλογές και θα πρέπει να μιλήσουν για αυτές μέσα από την τέχνη του τραγουδιού και μέσα από την τέχνη της μουσικής».

Δείτε το βίντεο:

Ανακαλύψτε το αφιέρωμα True Colours Shine with Pride

Διαβάστε επίσης:

Athens Pride 2023: Εντυπωσιακές εικόνες από την πολύχρωμη παρέλαση

Αλέξης Πατέλης: Το βίντεο για το Athens Pride – Η προετοιμασία και οι εκδηλώσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης για Athens Pride: Αγαπήστε και στηρίξτε τα παιδιά σας

──────────────────

Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων