array(0) {
}
        
    
Menu
-2.69%
Τζίρος: 231.44 εκατ.

F1 χωρίς προσπεράσματα: Φταίει η Σουζούκα ή τα λάστιχα;

Media

Ελένη Μενεγάκη: Τι τηλεθέαση έκανε η πρώτη της εκπομπή στο MEGA

Ελένη Μενεγάκη
Comments

Την επιστροφή της στα τηλεοπτικά πλατό έκανε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Με ποσοστά που κινήθηκαν, κατά μέσο όρο, στο 20%, το MEGA κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από τις 5 το πρωί, έως νωρίς το απόγευμα, με κορυφαία στιγμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη.

Οι τηλεθεατές επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην πιο επιδραστική παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και της χάρισαν την πρωτιά, με υψηλές αποδόσεις. Η «Ελένη» σημείωσε 21% στο σύνολο του πληθυσμού και 23,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, με την κάλυψη να αγγίζει μέχρι και τους 1.553.714 τηλεθεατές. Σε επιμέρους κοινό, μάλιστα, η εκπομπή έφτασε το 33%.

Πρωτιά για το MEGA

Tο MEGA δείχνει τη δυναμική του και κερδίζει τη μάχη της τηλεθέασης. Χθες, σε μία ημέρα ιδιαίτερα αυξημένου ανταγωνισμού, το κανάλι κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54, με 17,4% και 15%, αντίστοιχα.

Στη ζώνη prime-time «Η Γη της Ελιάς» μονοπώλησε, για ακόμα ένα βράδυ, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών διατηρώντας τα υψηλά ποσοστά της. Η δραματική σειρά του MEGA κατέγραψε 27,1% στο γενικό σύνολο και 20,1% στις ηλικίες 18-54, ενώ η κάλυψη ξεπέρασε τα 2,3 εκατομύρια τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική επιστροφή – Δείτε την έναρξη της εκπομπής (video)

Ελένη Μενεγάκη: Δυναμικό comeback στο MEGA με την πιο κεφάτη παρέα

Met Gala 2021: Εκκεντρικές εμφανίσεις και πολιτικά μηνύματα στο κόκκινο χαλί

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

F1 χωρίς προσπεράσματα: Φταίει η Σουζούκα ή τα λάστιχα;
Πυροβολισμοί στην Βιρτζίνια: Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους – Συλλήψεις 4 εφήβων
Πανεπιστήμιο Γάνδης: Παραδώσαμε εγκαίρως τις εκθέσεις αλλά δεν ήταν στο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ – Δεν κάναμε εμείς τους υπολογισμούς
Χρυσός: Επεκτείνει τα κέρδη στο μεγαλύτερο ενδοημερήσιο άλμα σε πέντε χρόνια
Μπέσεντ για αλλαγή πορείας Τραμπ: Αυτή ήταν η στρατηγική του από την αρχή
Θανάσης Κοντογεώργης: Έχουν δαπανηθεί 200 δισ. στην περιφερειακή ανάπτυξη – Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα
Καναδάς: Απαντά με ανταποδοτικούς δασμούς 25% στα εισαγόμενα οχήματα από τις ΗΠΑ
ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Ο ERA να δώσει επίσημη απάντηση για τις συμβάσεις και τα παραδοτέα τους
Τσιάρας: Πρόκληση για την Ελλάδα οι δασμοί – Διάλογος με ΗΠΑ, ίσως δούμε συνεργασίες με άλλα κράτη
Ευρωαγορές: Βουτιά 3% για τον DAX με πιέσεις στις φαρμακευτικές μετοχές