Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Έγκυος η Δήμητρα Κούστα

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δήμητρα Κούστα και ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας, καθώς περιμένουν το τρίτο παιδί τους.

Τους τελευταίους μήνες, η λαμπερή σύζυγος του εφοπλιστή κρατά χαμηλό προφίλ, καθώς είναι ξανά έγκυος και σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο τον John Junior, όπως διαβάσατε πρώτοι στον Wiseman και το mononews.gr.

Αυτός είναι και ο λόγος που λιγόστεψαν τα φωτογραφικά κλικ στα social, αλλά και που έλειπε από τις πρώτες σειρές των VIP στη μεγάλη συναυλία της στενής φίλης της, Άννας Βίσση για τα 51 χρόνια καριέρας της στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο, το περασμένο Σάββατο.

Η εφοπλιστική οικογένεια Κούστα είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί το νέο μέλος. Πρόκειται να είναι το πρώτο αγόρι για το ζευγάρι, που έχει ήδη αποκτήσει δύο κόρες, την 6χρονη Κατερίνα και την μόλις 3 ετών Στεφανία.

Ο John Junior θα είναι το 7ο παιδί του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, ο οποίος έχει ακόμη δύο γιους από τον γάμο του με την Κλοντίν Καρμπονάρο και δύο κόρες από τον γάμο του με την ηθοποιό, Σοφία Γιαννικοπούλου.

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα με τη νεογέννητη κόρη τους, Στεφανία

Χαλαρό καλοκαίρι για το ζεύγος Κούστα

Στα ελληνικά νησιά, αλλά και τα τουρκικά παράλια πέρασαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους πάνω στην αγαπημένη θαλαμηγό τους, Belita, ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα.

Μεταξύ των νησιών που επισκέφτηκαν ήταν η Λέρος, η Πάτμος, η Αντίπαρος, αλλά και το Μπόντρουμ ή αλλιώς Αλικαρνασός.

Στην παρέα τους ήταν η Άννα Βίσση και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα με τους γιους της.

Όπως φαίνεται από τις λίγες φωτογραφίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, η κ. Κούστα κρύβει επιμελώς τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα. Η κ. Κούστα κρύβεται επιμελώς πίσω από το τραπεζάκι
Δήμητρα Κούστα

Το πάρτυ της Danaos

Τελευταία δημόσια εμφάνιση σε κοσμικό γεγονός έκανε τον Ιούνιο, στο φαντασμαγορικό πάρτυ της εφοπλιστικής εταιρείας εισηγμένης στην αγορά της Νέας Υόρκης, DANAOS του συζύγου της.

Το πάρτυ έγινε στις αρχές Ιουνίου, στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων 2024, ωστόσο, συνέπεσαν και τα γενέθλια του Γιάννη Κούστα, ο οποίος έσβησε κεράκια.

Σε βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, ο Ηλίας Ψινάκης, διακρίνουμε την οικοδέσποινα Δήμητρα Κούστα να κάθεται δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή, τη στενή φίλη της, Άννα Βίσση και την Καίτη Γαρμπή, οι οποίοι είχαν αναλάβει τη διασκέδαση της βραδιάς.

Μάλιστα, στις τελευταίες εμφανίσεις της, η κ. Κούστα φορούσε φλατ παπούτσια.

Στο πάρτυ, όπως διαβάζουμε και στον Wiseman, το πόδι της ήταν συνεχώς ακινητοποιημένο και ανεβασμένο πάνω σε ένα σκαμπό.

Δείτε το βίντεο:

Προηγουμένως και πριν ακόμη καλά-καλά αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη της, ταξίδεψε με την Άννα Βίσση και τη Σοφία Καρβέλα στη Βαρκελώνη.

Σοφία Καρβέλα, Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Κούστα: Με κομψό beach look στη Αντίπαρο σε βραδινή έξοδο με την Άννα Βίσση (φωτογραφίες)

Δήμητρα Κούστα: Η Άννα Βίσση μέσα από τον φακό της

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα στη Λέρο με την «Belita»