Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

WHAT? Δωρεάν διανυκτέρευση σε πλωτό διαμέρισμα με θέα κοραλλιογενή ύφαλο από την Airbnb! (VIDEO)

Πολλοί έχουμε χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της Airbnb, ώστε να κλείσουμε τις διακοπές μας ή κάποια άλλη ολιγοήμερη απόδραση. Σίγουρα όμως ποτέ κανείς μας δεν θα φανταζόταν ότι θα του δινόταν η ευκαιρία να διανυκτερεύσει  σε πλωτό διαμέρισμα καταμεσής της θάλασσας με θέα που ταξιδεύει όχι μονάχα τα μάτια, αλλά και την ψυχή ολόκληρη.reef

Η Airbnb κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα, δίνοντας την ευκαιρία σε λίγους να κερδίσουν μία δωρεάν διανυκτέρευση στο φυσικό αυτό θαύμα, το οποίο βρίσκεται στην Αυστραλία. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο ύφαλος αυτός είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο και ονομάζεται  Great Barrier Reef.  

Η πολυτελής κατοικία, έχει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα καθιστικό με καναπέ. Η μοναδική εμπειρία περιλαμβάνει υποβρύχιο κολύμπι με τον φιλοξενούμενο, απολαυστική βόλτα στον  όμορφο ιδιωτικό κήπο του κοραλλιογενούς υφάλου, καθώς και μεσημεριανό γεύμα στην παραλία από τον διάσημο σεφ  Neil Perry.

Για να κερδίσετε, το ονειρεμένο αυτό πακέτο, το μόνο που χρειάζεται είναι να υποβάλλετε την αίτησή σας  σε αυτόν τον σύνδεσμο. Επίσης, θα πρέπει να γράψετε  τους λόγους για τους οποίους αξίζει να μείνετε στον ύφαλο και γιατί θα θέλατε!Η Airbnb καλύπτει όλα τα αεροπορικά και λοιπά έξοδα από και προς το διαμέρισμα για τους διεθνείς νικητές, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/to-sexy-forema-tis-kate-middletton-sti-dexiosi-gia-ta-40-chronia-tis-sportsaid/52473

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/article-giati-brexit-tha-dialisei-tin-agora-akiniton-sti-vretania-anipologistes-sinepies/52467