• LIFE&STYLE

    Δείτε τι γίνεται στο σώμα μας όταν πεθαίνουμε (video)

    • NewsRoom


    Αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας της ζωής αποτελεί και ο θάνατος. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί που υπάρχουν στην γη γεννιούνται και πεθαίνουν ανεξαιρέτως. Έχει υπολογιστεί πιο συγκεκριμένα, ότι κάθε ένα λεπτό πεθαίνουν 100 άνθρωποι ανά τον κόσμο. Αφού ο θάνατος αποτελεί μια αναπόφευκτη πραγματικότητα και εξελικτική διαδικασία της ζωής, οι επιστήμονες δεν ψάχνουν πια τον λόγο για τον οποίο πεθαίνουμε αλλά επικεντρώνονται στο τι συμβαίνει από την στιγμή που πεθαίνουμε.

    Πιο συγκεκριμένα οι επιστήμονες εξέτασαν τις βιολογικές διαδικασίες που ακολουθεί ο
    ανθρώπινος οργανισμός όταν πεθαίνει. Δηλαδή αναλύουν στην ουσία τις διαδοχικές βιολογικές εργασίες που πραγματοποιεί το σώμα από την στιγμή που πεθαίνει.

    Για τον λόγο αυτό η ASAPScience πραγματοποίησε και κυκλοφόρησε ένα video στο οποίο εξηγεί όλες τις διαδικασίες που ακολουθεί ο οργανισμός από την στιγμή του θανάτου μέχρι το τελικό στάδιο της αποσύνθεσης.

    Το συγκεκριμένο video που σχεδίασε η ASAP με πρωταγωνιστές cartoon καταλήγει ότι παρ’ όλες τις βιολογικές διαδικασίες που ακολουθεί ο οργανισμός το μόνο βέβαιο είναι ότι όλο υλικό των νεκρών οργανισμών θα καταλήξει να χύνει χώμα ή ίσως λουλούδι σε κάποιο λιβάδι.

    Δείτε παρακάτω το video:

     



    ΣΧΟΛΙΑ