Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Δείτε πως ο Messi ξοδεύει τα εκατομμύριά του…!

Ο  Lionel Messi είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο μετά το συνάδελφό του  Cristiano Ronaldo. Παρότι είναι ένας από τους πλουσιότερους αθλητές, o Messi κρατάει την ιδιωτική του ζωή αποκλειστικά για εκείνον και την οικογένειά του – προτιμώντας να φαίνεται ο χαρακτήρας και οι δεξιότητές του μόνο μέσα από την απόδοσή του στο χορτάρι. Ωστόσο κανείς μας δεν θα έβγαζε τόσα λεφτά και θα τα άφηνε στην άκρη. Ας δούμε λοιπόν τους τρόπους με τους οποίους ο  καλύτερος παίκτης της Barcelona και της Αργεντινής,  ξοδεύει τα υπέρογκα ποσά που κερδίζει !

Ο Messi έβγαλε τον προηγούμενο χρόνο 81.4 εκ. δολάρια.

Από την επόμενη σεζόν το νέο του συμβόλαιο με την Barcelona θα του αποφέρει το απίστευτο ποσό των  826.500 δολαρίων την εβδομάδα!!!

Η  Adidas είναι ο μεγαλύτερος χορηγός του, πληρώνοντάς τον περισσότερο από 10 εκ. δολάρια το χρόνο.

Πολύ σημαντικά deals έχει επίσης συνάψει μεταξύ άλλων με τη  Gillette, την EA, την PepsiCo και την Tata Motors.

Ο Messi είναι τόσο πολύτιμος για την  Barcelona, που σε περίπτωση αποχώρησής του θα πρέπει να  πληρώσει 340 εκ. δολ. για να τον εξαγοράσει.    

Ωστόσο ο Messi παρά τα αναρίθμητα πλούτη του, ζει την ζωή του πολύ ιδιωτικά και απλά, χωρίς να έχει τάσεις επιδειξιομανίας.  

Πάθος του είναι να οδηγάει ανά πάσα στιγμή την  Maserati του, αξίας 240.000 δολαρίων.

Κατά τα άλλα είναι πολύ ήπιων τόνων άνθρωπος. Εδώ τον βλέπουμε με την επί 8 χρόνια γυναίκα του Antonella Roccuzzo. Έχουν δύο πανέμορφα αγοράκια, τα ονόματα των οποίων – Thiago και  Mateo-  ο Messi τα έχει χαραγμένα  στα αγωνιστικά του παπούτσια.

Εδώ βλέπουμε τον Messi να συμμετέχει σε ένα καστ που βοήθησε για το Ιαπωνικό Τσουνάμι.

Κατά ένα περίεργο τρόπο, το μυστήριο του Messi πιθανότατα να τον βοηθάει και να του ενισχύει τη φήμη. Γι’ αυτό και μας κάνει να επικεντρωνόμαστε πολύ περισσότερο στις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις.

Σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή του Ronaldo, ο  Messi κρίνεται και σχολιάζεται αποκλειστικά για την αθλητική του παρουσία και εικόνα.

Ο Messi σπάνια επιδιώκει τα φώτα της δημοσιότητας και των ΜΜΕ, ωστόσο πρόσφατα τον βλέπουμε να οδηγείται στα δικαστήρια με την κατηγορία, πως δεν πληρώνει αρκετούς φόρους στο κράτος. Μπορεί λοιπόν φαινομενικά να δείχνει πως καταπιάνεται με φιλανθρωπίες και τέτοιου είδους εκστρατείες, όμως απ’όσο βλέπουμε ο  Lionel δεν είναι και τόσο σωστός απέναντι στο κράτος  Μάλιστα, το ακριβές ποσό που χρωστάει στην εφορία ανέρχεται στα 35 εκ. ευρώ. Όχι και τόσο μικρές οι οφειλές του! Αστρονομικό, για τους κοινούς θνητούς,το  ποσό αυτό που θα πρέπει να πληρώσει ο Messi για να απαλλαχθεί μια και καλή από τις δαγκάνες της ισπανικής εφορίας. Αυτά που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο είναι τα αδήλωτα του εισοδήματα αλλά και οι αμοιβές των εκπροσώπων του που επίσης δεν δηλώθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

http://www.mononews.gr/54303-2/54303

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

http://www.mononews.gr/afta-ine-ta-akrivotera-palatia-pros-enikiasi-apo-tin-airbnb/54267