Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Δείτε πώς μπορείτε να μείνετε σε πανάκριβο ρετιρέ στο Λονδίνο εντελώς δωρεάν! (photos)

Στην ιστοσελίδα SpareRoom.co.uk., δύο άνδρες αναζητούν συγκάτοικο στην πολυτελή κατοικία τους στο Paddington. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της αγγελίας, είναι ότι ο συγκάτοικος τους δεν χρειάζεται να πληρώνει νοίκι! Ο ιδιοκτήτης Andrew Michael απέκτησε την περιουσία του στον τομέα της τεχνολογίας και πρόσφατα άρχισε το εγχείρημα του bark.com, με τον συγκάτοικο του Kai Feller. Επιμένουν μάλιστα ότι δεν υπάρχει καμία παγίδα σε αυτή την αγγελία και ότι απλά θέλουν άλλον έναν συγκάτοικο.

Για τους περισσότερους που θέλουν να μετακομίσουν στο Λονδίνο, ένα πολυτελές ρετιρέ με σεφ, καθαρίστρια, σοφέρ, ένα μεγάλο δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ψυγείο γεμάτο μπύρα, είναι κάτι παραπάνω από όνειρο. Η ιδέα του να μένει κάποιος σε ένα σπίτι, με τέτοιες παροχές και μάλιστα χωρίς να πληρώνει, είναι τόσο ελκυστική ώστε να τίθεται το ερώτημα αν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

“Είμαστε μόνοι”, λέει ο Andrew οποίος αγόρασε το ακίνητο τον Σεπτέμβριο του 2006 έναντι 3 εκατομμυρίων λιρών. Σήμερα αξίζει το διπλάσιο ποσό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ακινήτων, Zoopla. “Και δεν χρειαζόμαστε τα χρήματα. Απλά ψάχνουμε έναν ορισμένο τύπο ανθρώπου” εξηγεί ο Kai.

Μέχρι στιγμής, έχουν λάβει περισσότερες από 4.000 αιτήσεις, αλλά υπάρχουν μερικοί που έχουν αποκλειστεί αμέσως. “Είναι πολύ λυπηρό να ακούμε ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους και πρέπει να μείνουν κάπου, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνουμε” λέει ο Andrew. “Ψάχνουμε για ανθρώπους που είναι φιλόδοξοι, κοινωνικοί, ευχάριστοι και τους αρέσει να διασκεδάζουν”.

Το ρετιρέ βρίσκεται στον δωδέκατο όροφο ενός νέου μπλοκ δίπλα στο σταθμό Paddington του Λονδίνου. Έχει απίστευτη θέα και περιλαμβάνει ακόμα και τζακούζι!

Οι φωτογραφίες των ιδιοκτητών και του εσωτερικού του πανάκριβου ρετιρέ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

http://www.mononews.gr/afto-ine-to-videogame-pou-apokalipti-tin-ilikia-tou-egkefalou-mas/45153

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

http://www.mononews.gr/apilise-o-proin-butler-tou-trump-ton-obama/45243

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

http://www.mononews.gr/giati-i-rosia-epithimi-diakaos-na-kerdisi-ti-eurovision/45256