• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Βρέθηκε ο γάτος του, Φρι – «Χτυπημένος και ταλαιπωρημένος»

    • NewsRoom
    Ο Φρι στην αγκαλιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

    Ο Φρι στην αγκαλιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου


    Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Φρι, του γάτου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς βρέθηκε μετά από μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου στην Εκάλη.

    Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον κόσμο που βοήθησε στο να βρεθεί ο γάτος του στην περιοχή της Εκάλης, όπου είχε χαθεί. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος, κατέβηκε κόσμος ακόμα και από τη Θήβα προκειμένου να βοηθήσει στην αναζήτηση.

    Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ έγραψε στο Instagram:

    «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους κινητοποιήθηκαν εχθές για τον Φρι.. Δεν πίστευα στα μάτια μου το πόσος κόσμος ήταν γύρω εδώ να ψάχνει (ειδικά εσάς τους δύο που κατεβήκατε από Θήβα). Ο Φρι βρέθηκε αρκετά χτυπημένος και ταλαιπωρημένος, αλλά με την βοήθεια των γιατρών είναι καλύτερα και αναρρώνει».

    Ακόμη, μοιράστηκε και μία σέλφι, στην οποία φιλάει τον Φρι.

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

    Το Instagram story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
    Το Instagram story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

    Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι δίνει αμοιβή για τον αγαπημένο του γάτο, Φρι, ο οποίος έχει γίνει viral από τα βιντεάκια που κάνει μαζί του όταν θέλει να ανακοινώσει κάποια μεταγραφή.

    Λίγη ώρα μετά την εξαφάνιση του Φρι, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο, όπου δείχνει ένα ΙΧ να περνάει τον δρόμο και να χτυπάει τον Φρι δίχως να σταματήσει μετά.

    Το γεγονός έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο καθώς ο οδηγός του ΙΧ έφυγε από το σημείο σαν να μη συνέβη απολύτως τίποτα.

    Ο Φρι είναι 3 ετών και είναι κυρίαρχος στο σπίτι της οικογένειας, καθώς έχει το δικό του δωμάτιο, απολαμβάνει ειδικό μενού καθημερινά και διαθέτει ειδικό τρόπο να κινείται στους χώρους του σπιτιού χωρίς να ενοχλεί κανέναν!

    Δείτε το Instagram post:

    Διαβάστε επίσης:

    ΒΙΑΝΕΞ – Ένας αιώνας ιστορία: Οι επενδύσεις, το 1,3 δισ. συμβολή στο ΑΕΠ και η πρωτοβουλία για το δημογραφικό



    ΣΧΟΛΙΑ