Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Η Δήμητρα Ματσούκα δαμάζει τα άγρια κύματα (pics)

Είναι μια από τις πιο καυτές παρουσίες της showbiz. Ο λόγος για την sexy Δήμητρα Ματσούκα που μοιράστηκε μια καυτή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μόλις η ηθοποιός ανάρτησε την φωτογραφία με το μικροσκοπικό της μπικίνι, την ώρα που δάμαζε τα άγρια κύματα και όσοι την είδαν “έπαθαν” εγκεφαλικό.

Η sexy Δήμητρα “τρέλανε” το διαδίκτυο αναρτώντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια  φωτογραφία με το καυτό της μαγιό.

Αυτό που έκλεψε την παράσταση όμως, δεν ήταν το μικροσκοπικό της μαγιό αλλά το καλλίγραμμο καμπυλωτό κορμί της.

Η 42χρονη ηθοποιός έχει ένα κορμί που θα ζήλευε κάθε 20χρονη κοπέλα.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρίσκεται σε περιοδεία για την θεατρική παράσταση «Συρανό ντε Μπρεζεράκ», όμως κάθε φορά που η παράσταση ανεβαίνει σε κάποιο νησί ή σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος, βρίσκει την ευκαιρία να φορέσει το μαγιό της και να κάνει τις βουτιές της.

Ακόμα και όταν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και έγινε ξανθιά,  συνέχιζε να εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της.

Η Δήμητρα Ματσούκα ξεκίνησε την καριέρα της το 1998 συμμετέχοντας στη σειρά του Νίκου Κουτελιδάκη “Είμαστε στο αέρα”, για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Πάντως, ιδιαίτερα δημοφιλής έγινε από τη σειρά “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” του 2000, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Διαβάστε ακόμη: 

http://www.mononews.gr/10-simvoules-epitichias-apo-kapion-pou-egine-ekatommiriouchos-sta-24-tou-chronia/27032

Δείτε επίσης: 

http://www.mononews.gr/stilte-viografiko-se-aftes-tis-eteries-gia-na-vrite-tin-igia-sas/20699