• LIFE&STYLE

    Διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμού από τη Φαίη Ζαφειράκου ο πρώην σύζυγός της

    • NewsRoom
    Φαίη Ζαχαράτου και Ανδρέας Κομπόσσης

    Φαίη Ζαχαράτου και Ανδρέας Κομπόσσης


    Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι δέχτηκε επίθεση από την πρώην συζυγό του και ηθοποιό, Φαίη Ζαφειράκου προχώρησε ο στιχουργός Ανδρέας Κομπόσσης.

    «Καλημέρα στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων η απάντησή μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους», έγραψε στο Facebook, ο γνωστός στιχουργός, συνοδεύοντας το μήνυμά του με μία φωτογραφία με την ηθοποιό.

    Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ότι ο στιχουργός τα ξημερώματα της Δευτέρας υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην συντρόφου του για ενδοοικογενειακή απειλή για συμβάν αργά το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα Airbnb στο οποίο παραθέριζαν στην Κάρυστο, σε βάρος τόσο του ίδιου όσο και του παιδιού τους.

    Η ηθοποιός συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

    Ο ίδιος εν συνεχεία κατά πληροφορίες δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της ηθοποιού αλλά και ούτε να μεταφερθεί σε δομή, να λάβει συμπαράσταση ή να του εγκατασταθεί panic button, στον ίδιο ή στο παιδί τους.

    Δημοσίευμα τοπικού ιστοτόπου ανέφερε για το συμβάν ότι η ηθοποιός ειχε χτυπήσει τον σύντροφό της και είχε σπάσει πράγματα στο διαμέρισμα Airbnb όπου διέμεναν, ενώ εφέρετο να ήταν σε κατάσταση μέθης.

    Σε βάρος της ηθοποιού σχηματίστηκε δικογραφία καθώς το αδίκημα είναι αυταπάγγελτο.

    Η ηθοποιός που συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας κρατήθηκε μέχρι το πρωί και μέχρι να συνέλθει -καθώς φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης και στη συνέχει αφέθηκε ελεύθερη.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάνος Τσακλόγλου: Δεν υπάρχει εξαήμερη εργασία – Παράνομο και ασύμφορο για τους εργοδότες να καθιερώσουν την έκτακτη βάρδια μόνιμα

    Η συγγνώμη Κασσελάκη στη Συρεγγέλα και η νέα άθλια ανάρτηση του Πολάκη

    Παύλος Πολάκης: «Δεν παίρνω λέξη πίσω» απαντά για το φραστικό επεισόδιο με τη Μαρία Συρεγγέλα



    ΣΧΟΛΙΑ