ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους δρόμους της Αθήνας «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός τη Δέσποινα Βανδή, με ένα look που συνδυάζει ταυτόχρονα τον μινιμαλισμό και την πολυτέλεια.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια φοράει ένα casual outfit, σε λευκές, μπεζ και μαύρες αποχρώσεις, ό,τι πρέπει για ένα καθημερινό look.
Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα λευκό φούτερ με ένα μαύρο κολάν και από πάνω έκανε layering με ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ και ένα μπεζ παλτό.
Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μπεζ sneakers, μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ έδωσε χρώμα, κρατώντας μία κατακόκκινη πελώρια Birkin bag του οίκου Hermes των 18.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:
Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο «πιο ακριβό εστιατόριο του κόσμου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα στο show της Celia Kritharioti – Με Saint Laurent και Chanel
Βραδινή έξοδος στη Μαρινέλλα για τη Μαριάννα Λάτση και τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν: Επικοινώνησε με τον Τραμπ πριν την έναρξη της συνόδου κορυφής για το ουκρανικό
- Κωνσταντίνος Ροδόπουλος: Ανέλαβε το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο των Σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατάρτισης (EVBB)
- Σκυλακάκης για Chevron: Δεν θα γίνουμε Σαουδική Αραβία, αλλά μιλάμε για αυτάρκεια και μία καλή ένεση στον προϋπολογισμό μας
- Σεζουρνέ για δασμούς ΗΠΑ: Η Ευρώπη γνωρίζει πως να αντιδρά στη δασμολογική επίθεση
