Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Daniel Radcliffe: Το συγκινητικό «αντίο» του πρωταγωνιστή του Χάρι Πότερ στην Μάγκι Σμίθ

Χάρι Πότερ

Τον θάνατο της αγαπημένης και βραβευμένης βρετανίδας ηθοποιού Μάγκι Σμίθ(Maggie Smith) σχολίασε με ένα συγκινητικό μήνυμα στην πλατφόρμα x ο ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radcliffe).

Ο γνωστός ηθοποιός είχε συνεργαστεί με την Σμίθ στην σειρά ταινιών Χάρι Πότερ,  η οποία και γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία και σημάδεψε μια εποχή για πολλά παιδιά και νεαρούς εφήβους.

Ο ηθοποιός έγραψε: «Πραγματικά σπαρακτικό, ήταν μια από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες που έχουν υπάρξει. Άφησε πίσω της μια καταπληκτική παρακαταθήκη και θα τη θυμόμαστε για πάντα».

Σε δήλωση του ανέφερε ότι «την πρώτη φορά που συνάντησα τη Maggie Smith ήμουν 9 ετών και διαβάζαμε σκηνές για το David Copperfield, που ήταν η πρώτη μου δουλειά».

«Δεν ήξερα σχεδόν τίποτα γι’ αυτήν, εκτός από το ότι οι γονείς μου ήταν ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι θα δούλευα μαζί της. … Θυμάμαι ότι ένιωθα νευρικότητα στη συνάντησή μας και μετά με ηρέμησε αμέσως».

Ο ηθοποιός μιλώντας για την Σμίθ πρόσθεσε «ήταν απίστευτα ευγενική μαζί μου σε εκείνο το γύρισμα και στη συνέχεια είχα την τύχη να συνεχίσω να δουλεύω μαζί της για άλλα 10 χρόνια στις ταινίες Harry Potter». «Ήταν μια άγρια διανόηση, μια υπέροχα αιχμηρή γλώσσα, μπορούσε να εκφοβίσει και να γοητεύσει την ίδια στιγμή και ήταν, όπως όλοι θα σας πουν, εξαιρετικά αστεία. Θα θεωρώ πάντα τον εαυτό μου απίστευτα τυχερό που μπόρεσα να δουλέψω μαζί της και να περάσω χρόνο μαζί της στα γυρίσματα. Η λέξη θρύλος χρησιμοποιείται υπερβολικά, αλλά αν ισχύει για οποιονδήποτε στον κλάδο μας, τότε ισχύει για εκείνη. Σε ευχαριστώ Μάγκι».

Πολλοί ακόμα ηθοποιοί έκαναν δηλώσεις για το θάνατο της αγαπημένης οσκαρικής ηθοποιού, η οποία συμμετείχε σε πολλές ταινίες και σειρές μεταξύ των οποίων το Downton Abbey και το Χάρι Πόττερ.

Οι fans των ταινιών Χάρι Πότερ έχουν κάνει σειρά αναρτήσεων στα social media για το θάνατο της ηθοποιού με αναφορές και σε άλλους αγαπημένους ηθοποιούς που είχαν πρωταγωνιστήσει στη σειρά και δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

 

Διαβάστε επίσης:
Νεπάλ: Πλημμύρες σαρώνουν την χώρα έχοντας αφήσει πίσω τους τουλάχιστον 100 νεκρούς – Αποκαλυπτικές εικόνες

Αθήνα: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ιράν: Διχασμός για τον τρόπο «απάντησης» στο Ισραήλ για τη δολοφονία Νασράλα