Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Χώρισαν Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης

Κώστας Πηλαδάκης και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Κώστας Πηλαδάκης και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Τέλος στη σχέση τους μετά από τέσσερα χρόνια έδωσαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης.

Το ζευγάρι αν και ετοίμαζε τον γάμο του στη Μύκονο, το πήγαινε από αναβολή σε αναβολή, καθώς είχαν δημιουργηθεί τριγμοί στη σχέση τους, σύμφωνα με το Happy Day.

Εν τέλει η πρώην παίκτρια του Survivor και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να χωρίσουν.

Παρ’ όλα αυτά διατηρούν καλές σχέσεις και αυτός είναι και ο λόγος που τους είδαμε σε κοινή έξοδο τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, είχαν βγει σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων με τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου μένει ακόμη στο ίδιο σπίτι με τον Κώστα Πηλαδάκη μέχρι να βρει νέα κατοικία.

Συγκεκριμένα, στο Happy Day ειπώθηκε ότι «Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, η σχέση αυτή έχει λήξει. Δεν έχουν σκοτωθεί, δεν έχουν πλακωθεί. Κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, η οποία εύλογα μπορεί να δημιουργήσει και κάποια θεματάκια.

Εμένα αυτό που μου διευκρίνισαν ότι δεν σκοτώθηκαν, δεν μάλωσαν… Μπορεί να μένουν και στο ίδιο σπίτι μέχρι η Ναυσικά να καταφέρει να βρει κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή συγκατοικούν, μέχρι η Ναυσικά να σταθεί στα πόδια της και να βρει ένα σπίτι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας-Μαρία Αντώνα: Η φημολογούμενη σχέση και το σπίτι στη Γλυφάδα

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 100.0000 ευρώ

Αθηνά Οικονομάκου: Το νέο αμόρε μετά τον χωρισμό (video)