Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bons Vivants

Χάρης Δαυίδ – Lana de Beer David: Δέκα χρόνια γάμου με γεύση από Βουδαπέστη

Χάρης και Λάνα Δαυίδ

Χάρης και Λάνα Δαυίδ (φωτογραφία αρχείου)

Την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη, επέλεξε ο επιχειρηματίας και συλλέκτης Χάρης Δαυίδ για να καλέσει συγγενείς και στενούς φίλους και να γιορτάσει τα δέκα χρόνια γάμου με την όμορφη Lana de Beer Δαυίδ.

Ο Χάρης Δαυίδ, γιος του Γιώργου και της Καίτης Δαυίδ και αδελφός του Αναστάση της Coca Cola HBC, με καταγωγή από την Κύπρο, που μεγάλωσε στη Νιγηρία, παντρεύτηκε την όμορφη Lana de Beer, με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, το όνομα της οποίας παραπέμπει στον διάσημο οίκο διαμαντιών De Beers. Η ίδια, όταν την ρωτούν τι σχέση έχει με τον οίκο, διηγείται πως, αφού πουλήθηκε η φάρμα που είχε ο προ-προ-πάππους της στη Νότια Αφρική, οι νέοι ιδιοκτήτες έσκαψαν και βρήκαν διαμάντια. Κι έτσι το όνομα της οικογένειάς της συνδέθηκε αναπόσπαστα με αυτά.

Στα χρυσά η οικοδέσποινα, Lana de Beer

 

Σε μεγάλα κέφια ο αμφιτρύων Χάρης Δαυίδ με τη Μαίρη Τορναρίτη

 

Συγγενείς και φίλοι ταξίδεψαν για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στη Βουδαπέστη, με βόλτες στον Δούναβη και επισκέψεις στα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και μία συναυλία στον Καθεδρικό Ναό του Saint Michael όπου οι καλεσμένοι του ζεύγους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν λειτουργία συνοδεία του παλαιότερου εκκλησιαστικού οργάνου της Βουδαπέστης.

Η κατανυκτική συναυλία στην εκκλησία Saint Michael

 

Όμως η μεγάλη βραδιά ήταν στο EXTRA, ένα μοναδικό κλαμπ, που προωτοάνοιξε το 2015 και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή των προτιμήσεων ντόπιων και ξένων, σε έναν χώρο που προσφέρει από breakfast και brunch μέχρι εξαιρετικά δείπνα και ζωντανή μουσική από μπάντες, με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της ιστορικής πόλης, που θυμίζει εγκαταλελειμμένο κτήριο με τα τουβλα να καλύπτουν τους τοίχους και να δημιουργουν το ντεκόρ.

Τα εξαιρετικά στολισμένα τραπέζια

 

Στην είσοδο του κλαμπ EXTRA είχε μπει ταμπέλα για τα 10 χρόνια γάμου του ζευγαριού

 

Στη βραδιά όμως της επετείου με τους Έλληνες και Κύπριους καλεσμένους, στη θέση του dj ήταν ένας Έλληνας διάσημος dj, ο dj Sartzetakis που έδωσε το σύνθημα για χορό, μετα το δείπνο στα εξαιρετικά στολισμένα τραπέζια, ανεβάζοντας το θερμόμετρο του κεφιού με τις επιλογές του και αφήνοντας σε ολους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το κέφι ήταν ανεξάντλητο
Η οικοδέσποινα ποστάρισε στο Instagram φωτογραφίες με τον dj να ξεσηκώνει τους καλεσμένους σε χορό

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μέλη των οικογενειών Δαυίδ, Ιωάννου, Τορναρίτη, Θεοχαράκη, αλλά και άλλοι πολλοί που θα θυμούνται για πολύ το αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

 

 

Με φόντο τους Ούγγρους ιππείς η κυρία Νάντια Θεοχαράκη με μια καλεσμένη

 

Δύο απο τις καλεσμένες σε ινκόγκνιτο εμφάνιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χάρης Δαυίδ: Ένας φιλότεχνος, συλλέκτης επιχειρηματίας – Από τα αναψυκτικά στα μουσεία