• LIFE&STYLE

    Χαλκ Χόγκαν: Νέα ταινία των Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ με την υπόθεση του sex tape του-Ενδέχεται να κάνει μήνυση

    Ο διάσημος παλαιστής Χάλκ Χόγκαν

    Ο διάσημος παλαιστής Χάλκ Χόγκαν


    Ταινία η οποία θα έχει να κάνει πιθανότατα με την υπόθεση του sex tape του γνωστού αστέρα της πάλης Χαλκ Χόγκαν φέρεται να  ετοιμάζει ο Ματ Ντέιμον με τον Μπεν Άφλεκ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

    Ο Χαλκ Χόγκαν είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες των ΗΠΑ τις δεκαετίες του 80 και του 90. Ένας θρυλικός παλαιστής που έγινε γνωστός με τα κατορθώματα του στο ρινγκ ενώ «έτρωγε τις βιταμίνες του και έλεγε τις προσευχές του».

    Το μεγάλο «μπουμ» στην καριέρα του Χόγκαν έγινε την δεκαετία του 80 όταν ο Vince Mcmahon, ο τότε ιδιοκτήτης του WWE αποφάσισε να τον κάνει το πρόσωπο της εταιρίας πάλης του.

    Παρόλο που ο Χόγκαν μέχρι και και τις αρχές της δεκαετίας του 2010 παρέμενε αγαπητός τα τελευταία χρόνια με τα σκάνδαλα που συγκλόνισαν την ζωή του είχε χάσει την εύνοια του κοινού έως ότου επέστρεψε για κάποιες εμφανίσεις στο WWE και το αμαρτωλό παρελθόν ξεχάστηκε.

    Ο Χόγκαν εναντίον του Άντρε The Giant στον πιο διάσημο αγώνα του στην Wrestlemania τρία
    Ο Χόγκαν εναντίον του Άντρε The Giant στον πιο διάσημο αγώνα του στην Wrestlemania τρία

    Πιο πρόσφατα απασχόλησε τα μέσα βγάζοντας λόγο στο Ρεπουμπλικανικό συνέδριο στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ. «Όταν ήρθα εδώ απόψε υπήρχε τόση πολλή ενέργεια σε αυτό το δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι ίσως ήμουν στο Madison Square Garden και ετοιμαζόμουν να κερδίσω άλλον έναν παγκόσμιο τίτλο», είπε ο Αμερικανός παλαιστής, με το κοινό να φωνάζει «ΗΠΑ! ΗΠΑ!».

    Στη συνέχεια έδειξε τον Τραμπ και ανέφερε πως «στο τέλος της ημέρας με τον αρχηγό μας εκεί πάνω – τον μονομάχο – θα ενώσουμε την Αμερική ξανά. Ο Τραμπ θα φέρει την χώρα ξανά στον ίσιο δρόμο,…θα ισιώσει αυτή τη χώρα», τόνισε.

    Χάλκ Χόγκαν στο Ρεπουμπλικανικό συνέδριο

    Ο πρώην παλαιστής του WWE την ώρα που μιλούσε για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ έσκισε τη μπλούζα του, όπως συνήθιζε κάθε φορά που έμπαινε στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του. Το φανελάκι που φορούσε μέσα από τη μπλούζα έγραφε «Τραμπ, Βανς».

    Το σκάνδαλο του sex tape

    Το 2012, διέρρευσε από το Gawker, το sex tape του Χόγκαν με τη σύζυγο ενός φίλου του και δημιούργησε μεγάλο σκάνδαλο. Ο Χαλκ μήνυσε το site για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του και το 2016 κέρδισε μια τεράστια αποζημίωση, ύψους 140 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Η αγωγή αυτή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πτώχευση της Gawker Media και την πώλησή της στην Univision. Κατά την διάρκεια της δίκης είχε αποκαλυφτεί και μια απομαγνητοφώνηση στην οποία ο Χόγκαν έβριζε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς τον έγχρωμο σύντροφο της κόρης του.

    Το 2017 η δίκη έγινε αντικείμενο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Κανένας δεν μιλάει: Δίκες για την ελευθερία του τύπου».

     

    Η ταινία

    Τη σκηνοθεσία της ταινίας λέγεται ότι θα αναλάβει ο Γκας Βαν Σαντ του «Good Will Hunting» των Άφλεκ και Ντέιμον ή ο Τοντ Φίλιπς του Joker. Όσο για το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή, γράφεται ότι αυτό θα γίνει τον Ιανουάριο του 2025. Αν και η είδηση για τον Άφλεκ στον ρόλο του Χόγκαν κυκλοφορεί στα media, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

    Αν το sex tape όμως, γίνει ταινία, ο θρύλος του WWE είναι πιθανό να προχωρήσει σε μήνυση σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το TMZ.

    Το ίδιο δημοσίευμα του TMZ επισημαίνει ότι μέχρι ώρας, ο Χόγκαν δεν έχει καμία ανάμειξη στα πλάνα του κινηματογραφικού διδύμου και προς το παρόν είναι «αδιάφορος» ως προς την ταινία. Αν όμως η ταινία αναφερθεί σε γεγονότα που ένορκοι δικαστηρίου έχουν ήδη αποφασίσει ότι προστατεύονται από το δικαίωμά του στην ιδιωτική ζωή, ο Χάλκ δεν θα διστάσει να ακολουθήσει νομικές επιλογές κάτι που έχει κάνει ξεκάθαρα στο παρελθόν.

    Το περιβάλλον του τονίζει ότι ο Χάλκ βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο στη ζωή του αυτή τη στιγμή με τη νέα του σύζυγο και επιδιώκει μια νέα επιχειρηματική κίνηση με την δημιουργία δικιά του μπύρας. Κάνει επίσης φιλανθρωπικό έργο με ένα καταφύγιο αστέγων στην Τάμπα, δίνοντας χρήματα για να κάνει τη ζωή των ενοίκων πιο άνετη. Αν λοιπόν έρθει ξανά στην επιφάνεια η υπόθεση του sex tape του, ενδέχεται να επισκιάσει την ευημερία του.

    Διαβάστε επίσης:

    Διδυμότειχο: Στη φυλακή ο 32χρονος που κατηγορείται για κατ΄εξακολούθηση βιασμό και ενδοοικογενειακή βία από τη σύντροφό του

    Υπ. Εξωτερικών: Η Ελλάδα στηρίζει την Κοινή Δήλωση ΗΠΑ-Αιγύπτου-Κατάρ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση ομήρων

    Έλον Μασκ: Μεγάλος διαφημιστικός όμιλος κλείνει μετά από μήνυση του X



    ΣΧΟΛΙΑ