Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

By invitation only…

Τελικά που διασκεδάζουν πια οι πιο ψαγμένοι Αθηναίοι? Θα σας απαντήσω απλά. Όπου είναι πιο ατμοσφαιρικά, μυστηριώδη και conceptual. Εκεί συναντιούνται opinion leaders, legendary ονόματα, fashionistas αλλά και καθαρόαιμοι εραστές του ωραίου. Σε ένα τέτοιο μέρος βρέθηκα πριν λίγες μέρες. Σε ένα event “by invitation only” με την υπογραφή της πασίγνωστης trend consultant Αθηνάς Matisse.

Στο Secret Brides PlanB trend event της…!

Την Αθηνά Matisse τη γνωρίζω πολλά χρόνια, απ την υπέροχη εποχή της άνθισης των περιοδικών. Η Αθηνά είναι αρχιτεκτόνισα αλλά όχι μόνο. Είναι η γυναίκα που με τη ματιά της μπορούσε μέσα απ΄τις deco σελίδες των περιοδικών στα οποία εργάστηκε ,για πολλά χρόνια με τεράστια επιτυχία, να μετατρέψει, για παράδειγμα, ένα κουταλάκι του γλυκού σε αντικείμενο πόθου…

Ή με χαρακτηριστική άνεση έναν απλό χώρο δωματίου στο απόλυτο φετίχ αντρών και γυναικών.

Η Αθηνά Μatisse διετέλεσε διευθύντρια πολλών περιοδικών και όταν ο Αρμαγεδώνας χτύπησε την πόρτα της δουλειάς μας δεν εγκατέλειψε. Συνέλαβε την πρωτοποριακή ιδέα των PlanB trend events.

Σκέφτηκε κάτι πανέξυπνο και κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα.Να δημιουργήσει ζωντανά διαδραστικά περιοδικά τα PlanB trend events.

Και το πιο σημαντικό? Να σπάσει τα ταμπού του εγχώριου marketing και να συγκεντρώσει fashionistas, fashion bloggers και υποψιασμένο κοινό.

Όσοι είχαμε τη μαγική πρόσκληση στο mail μας σπεύσαμε…

Secret Brides το θέμα του «ζωντανού» τεύχους- event όπου έδειξαν νυφικά η Λουκία, ο Βασίλης Ζούλιας, η Εριφύλλη Νικολοπούλου, η Λένα Κατσανίδου και η Smantha Sotos. H Αθηνά σκηνοθέτησε σε ένα απίστευτα ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο, deco μαζί με μόδα και άφησε τα 400 περίπου άτομα που το παρακολούθησαν άναυδα.

Πώς μια trend consultant γνώριζε εδώ κι ένα χρόνο ότι η τάση που θα ερχόταν στα event θα ήταν όχι πλέον τα μαζικά αλλά τα μικρά και τα στοχευμένα?

Και πως η Matisse κατάφερε μέσα σε 2 ώρες να διοργανώσει στην ουσία ένα fashion show με τη συμμετοχή τόσο γνωστών σχεδιαστών υψηλής ραπτικής χωρίς να ακουστεί ούτε ένα παράπονο?

Τα planB trend- events έχουν το στήσιμο ενός περιοδικού. Μέσα από τις «σελίδες» του παρουσιάζονται πρόσωπα, επιχειρηματίες επώνυμα προϊόντα και hand made δημιουργίες, που στη σημερινή εποχή της απαξίωσης των περιοδικών δεν έχουν τρόπο να έρθουν κοντά και να επικοινωνήσουν με το κοινό τους.

Η παραγωγή ενός PlanB trend – event είναι απαιτητική. όπως θα ήταν μια φωτογράφιση, με τη μόνη διαφορά ότι τώρα τη βλέπεις να εκτυλίσσεται μπροστά σου.

Η Matisse εξηγεί τα πάντα. Γράφει κείμενα και δίνει ροή στο «περιοδικό» της. Ανεβοκατεβαίνει στη σκηνή του Casablanca, που φιλοξένησε το τελευταίο event, παίζει με τους φωτισμούς, μιλά με τους διαφημιζόμενους που παίρνουν μέρος , δίνει βήμα σε σχεδιαστές, μοντέλα και κοινό να μοιραστούν μοναδικές εμπειρίες, ντύνει τη βραδιά με μουσική που σε ταξιδεύει κι όλα αυτά μέσα απ το πιο new concept. Το διαδραστικό!

Κοινό και συμμετέχοντες γίνονται ένα. Έτσι αυτό το «περιοδικό» αγαπιέται κι έχει φίλους παντού.

To PlanB trends κάθε μήνα κυκλοφορεί κι ένα τεύχος. Όχι στα περίπτερα. Στο δικό του χώρο και πάντα “by invitation only” .

Διαρκώς ανοίγεται και σε καινούριο κοινό. Μόνο που αυτοί που το παρακολουθούν έχουν ονοματεπώνυμο.

Αθηνά Μatisse, με όλο το σεβασμό στα χρόνια που σε ξέρω, ΤΩΡΑ είναι η αρχή της πραγματικής δημιουργίας σου.