• LIFE&STYLE

    Αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να ευτυχήσετε!

    • NewsRoom


    Όπως συνηθίζεται να λέγετα ” Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία”. Με αυτό έρχεται να συμφωνήσει και μία νέα έρευνα, σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι, που αξιοποιούν τον χρόνο τους, κάνοντας κάποιο χόμπι και που κερδίζουν λιγότερα λεφτά είναι πιο ευτυχισμένοι από αυτούς που δουλεύουν όλη μέρα και αμείβονται με παχυλούς μισθούς.

    Σύμφωνα με την έρευνα όταν κάποιος δαπανά τον ελεύθερο χρόνο είτε κάνοντας κάποιο χόμπι είτε βλέποντας την οικογένειά του τότε θα διαθέτει έντονο το συναίσθημα της ευημερίες. Άλλωστε όπως υποστηρίζουν, τα μεγαλύτερα χαμόγελα έρχονται από αυτούς που θα σκάψουν τον κήπο τους, που θα ασχοληθούν με τα παιδιά τους, που θα παίξουν γκολφ κτλπ.

    Μάλιστα προτείνουν σε όσους θέλουν να εστιάσουν στην αξιοποίηση του χρόνου τους και λιγότερο στα λεφτά που βγάζουν, θα πρέπει να εργάζονται λιγότερες ώρες και να πληρώνουν κάποιον άλλον για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

    Είναι γεγονός ότι η κοινωνία έχει χωριστεί στα δύο. Από τη μία υπάρχουν άνθρωποι που αξιοποιούν όσο καλύτερα μπορούν τον προσωπικό τους χρόνο και από την άλλη υπάρχουν αυτοί που ζουν για να δουλεύουν και να βγάζουν λεφτά.



    ΣΧΟΛΙΑ