• LIFE&STYLE

    Ατζούν Ιλιτζαλί: Παντρεύτηκε για τέταρτη φορά ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός

    • NewsRoom


    Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παντρεύτηκε για τέταρτη φορά έχοντας στο πλάι του την καλλονή σύντροφό του Ayca Cagla Altunkaya. Η σχέση τους μετράει σχεδόν δύο χρόνια και μάλιστα τον Ιούλιο, που η Ayca έχει τα γενέθλιά της συνηθίζουν να τα γιορτάζουν στην Μύκονο.

    Η τελετή έγινε στο δημαρχείο με ελάχιστους καλεσμένους μαζί με τον Τούρκο παραγωγό ήταν ο στενός συνεργάτης Εσάτ Γιοντούκ και η σύζυγός του ανέβασε σε στόρι την πρώτη φωτογραφία. Το πάρτι που θα ακολουθήσει θα έχει πολλούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο φίλος του και παρουσιαστής Γιώργος Λιανός και η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

    Το ζευγάρι μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση από το ευτυχές συμβάν, κρατώντας έτσι την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Τέσσερις γάμοι – τρία διαζύγια 

    Ο Ιλιτζαλί στα 52 του χρόνια έχει ήδη τέσσερις γάμους, τρία διαζύγια, τέσσερις κόρες, μία μεγάλη σχέση και δεκάδες σύντομους δεσμούς.

    Η 25χρονη Ayca από την Τουρκία είχε εμαφνιστεί για πρώτη φορά δίπλα στον Ατζούν το 2020, όταν και κυκλοφόρησε μία κοινή τους φωτογραφία, όπου απολάμβαναν τις διακοπές τους στο κότερό του.

    Το γεγονός που είχε συζητηθεί πολύ τότε, ήταν η ομοιότητα της νεαρής νοσηλεύτριας με την πρώην σύζυγο του παραγωγού. Λόγω του χαμηλού προφίλ που διατηρούν και οι δυο δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ειδύλλιο τους.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΣΗΕΑ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Οδηγεί εκβιαστικά τους εργαζόμενου στα κομματικά ΜΜΕ στην έξοδο – Οικονομική βοήθεια 400 ευρώ

    Κερατσίνι: Συνελήφθη 27χρονος για οπλοκατοχή και διακεκριμένη μεταφορά χειροβομβίδων

    Πυροσβεστική: 38 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο



    ΣΧΟΛΙΑ