Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Όχι πια fav μόνο καρδούλες για το twitter

Το αστέρι με την ένδειξη favorite  είναι πια παρελθόν για το twitter και τη θέση του έχει πάρει μια καρδιά! To Twitter αποφάσισε να αντικαταστήσει  το γνωστό σε όλους μας χρυσό αστέρι το οποίο χρησιμοποιούσαμε ως πράξη επιδοκιμασίας  για τα “αγαπημένα” μας tweets ή “τιτιβίσματα” των άλλων χρηστών.

Από τώρα και στο εξής, θα σας έρχεται μια ειδοποίηση από το twitter για να σας ενημερώσει όταν το “τιτιβισμά” σας “άρεσε” σε κάποιον.

“Η καρδιά… είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο το οποίο είναι γνωστό σε όλους καθώς ξεπερνά τις διαφορετικές γλώσσες, κουλτούρες και ζώνες ώρας” έγραψε το twitter στο blog του. “Η καρδιά είναι περισσότερο εκφραστική, καθώς επιτρέπει να μεταφέρουμε μια σειρά από συναισθήματα και να συνδεθούμε με τους άλλους ανθρώπους. Στις δοκιμές που κάναμε διαπιστώσαμε πως οι άνθρωποι την λατρεύουν”