Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ντροπή και αίσχος! Φίλαθλοι ουρούν πάνω σε μια ζητιάνα (Video)

Η απάνθρωπη και ντροπιαστική συμπεριφορά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, σε επαίτες, φαίνεται ότι συνεχίζεται και γίνεται όλο και χειρότερη. Λίγες μέρες έχουν περάσει από τα γεγονότα της Μαδρίτης, όταν κάποιοι από τους οπαδούς της ολλανδικής PSV πετούσαν νομίσματα σε ζητιάνους για να διασκεδάσουν, την ώρα που εκείνοι έτρεχαν να τα μαζέψουν.

Το νέο συμβάν πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά στη Ρώμη, από οπαδούς της Σπάρτα Πράγας. Οπαδοί της τσεχικής ομάδας, που βρισκόταν στην ιταλική πρωτεύουσα για το παιχνίδι με τη Λάτσιο, φαίνονται, σε video που ανέβασε η El Pais, να ουρούν πάνω σε μια ζητιάνα, ενώ περαστικοί αδιαφορούν και ορισμένοι δεν διστάζουν να χαμογελούν με την ντροπιαστική ενέργεια των Τσέχων. Η γυναίκα σηκώνεται άρον άρον για να απομακρυνθεί σαστισμένη για αυτό που της συνέβη και ενώ αναζητά προστασία μία κοπέλα την πλησιάζει για να της δώσει ένα κέρμα.

Δείτε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=oMuXnnsRFoo