Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Λίγες ημέρες απομένουν για τον διαγωνισμό: Κερδίστε 400 ευρώ σε δωροεπιταγές από τα σούπερ μάρκετ BAZAAR

Λίγες ημέρες απομένουν για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού του mononews.gr, με στόχο να χαρίσει σε 8 τυχερούς, ισάριθμες επιταγές αξίας 50 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ ΒΑΖAΑR. 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 31 Μαρτίου.

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε το e-mail σας, έτσι ώστε να λαμβάνετε σε καθημερινή βάση το newsletter, με τις κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας.

Πληκτρολογήστε το e-mail σας, μέσα από την ιστοσελίδα του mononews.gr και κερδίστε δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ ΒΑΖAΑR.

Το δίκτυο των καταστημάτων BΑΖΑΑR περιλαμβάνει 99 στον αριθμό super market, που εκτείνονται σε όλη την Ελλάδα Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κρήτη, Σάμο κ.α.

Το μοντέλο BAZAAR/FRESH EXPRESS, λειτουργεί σε καταστήματα μεγέθους 100 έως 400 τ.μ. σε πυκνοικατοικημένες γειτονιές πόλεων ή τουριστικά σημεία, με εμπορικά χαρακτηριστικά discount και convienience store.

To μοντέλο καταστήματος δίνει έμφαση στα φρέσκα, στο deli, στις αποκλειστικότητες προϊόντων και στα private και own label προϊόντα.Περιλαμβάνει πέντε μεγάλες κατηγορίες προϊόντων:

Α) Φρέσκα (τυριά-αλλαντικά-μαναβική-κρέας-ψωμί)
B) Branded προϊόντα 4500 κωδικοί.
Γ) PL προϊόντα 800 αποκλειστικοί κωδικοί
Δ) FP προϊόντα 350 κωδικοί euroshopper (πρώτης τιμής)

Ειδική κατηγορία αποτελούν τα προϊόντα FOODSERVICE (τροφοδοσίας ξενοδοχείων – εστιατορίων) με 450 αποκλειστικούς κωδικούς, που καλύπτουν όλη την απαιτούμενη γκάμα, στις καλύτερες τιμές.