Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Η ανορεξική που γύρισε από το θάνατο…Σοκαριστικές εικόνες

Δραματική έκκληση σε όλο τον κόσμο είχε κάνει στις αρχές του χρόνου η ανορεξική Rachael Farrokh η οποία υπέφερε από σοβαρής μορφής διατροφική δυσλειτουργία. Η 37 χρονη που ζύγιζε τον περασμένο Απρίλιο μόλις 25 κιλά ζητούσε από τον κόσμο να τη βοηθήσει να συγκεντρώσει τα χρήματα για τη θεραπεία αποκατάστασης.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί η Rachel με το ζόρι μπορεί να μιλήσει, είναι εντελώς αποστεωμένη και εξουθενωμένη κλαίει μπροστά στην κάμερα. Η έκκληση της συγκίνησε τον κόσμο με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 200 χιλιάδες δολάρια από δωρεές.

Η Rachel είπε στο CNN πως γνώριζε ότι δεν είχε πολλά περιθώρια ζωής αν ο κόσμος δεν ανταποκρινόταν στην έκκληση της. Στον τιτάνιο αγώνα της για την θεαματική αποκατάστασή της, από το κέντρο San Clemente, της California μέχρι την Πορτογαλία όπου ολοκληρώνει την θεραπεία της,  πολλοί εθελοντές δημιούργησαν σελίδα στο facebook και ενημέρωναν για την κατάσταση της.

Σήμερα η γενναία Rachel δεν θυμίζει σε τίποτα την αποστεωμένη φιγούρα του παλιού της εαυτού αλλά μία υγιή και όμορφη γυναίκα που θέλει να κερδίσει το χαμένο χρόνο.

Το πάθος της για τη ζωή και η βοήθεια των επιστημόνων την βοήθησαν να κερδίσει μία σκληρή μάχη – λίγοι το καταφέρνουν – και τώρα το μόνο που επιθυμεί είναι να βοηθήσει όσες γυναίκες υποφέρουν από την ασθένεια.

Δείτε το συγκλονιστικό video: