Έγκυος στον έκτο μήνα είναι η αγαπημένη ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, όπως ανακοίνωσε σε δηλώσεις στη Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου.

Η δημοφιλής ηθοποιός παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τον Τάκη Βουγιουκλάκη και μιλώντας στις κάμερες, αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι.

1

«Είμαι έγκυος και το ζω με πολλή χαρά, ευτυχία και ενθουσιασμό. Το καλοκαίρι θα γεννήσω με το καλό. Είναι κοριτσάκι. Τα αγόρια μου είναι ενθουσιασμένα και ανυπομονούν. “Τι κάνει η αδερφή μου;” μου λένε. Δεν το περίμενα να έχω αυτήν την υποδοχή. Εκφράζονται συναισθηματικά τόσο υπέροχα για την αδερφή τους, παίρνουν αρμοδιότητες και έχουν υπευθυνότητα. Έχουν λειτουργήσει εκπληκτικά και είμαι πολύ περήφανη. Δόξα τω Θεώ όλα καλά» είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Δεν με απασχολεί καθόλου ο γάμος» σχολίασε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Το λέω ευθέως, δέχτηκα εκβιασμό» – Πώς σχολιάζει το διαζύγιο από τον Μίνωα Μάτσα

Χάρης Βαφειάς: Δεν υπάρχουν Έλληνες ναυτικοί – Ο Έλληνας προτιμά το σπίτι του, τη ζαχαρένια του και τα 1.500 ευρώ μισθό

«Λύγισε» η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση» (video)