Ανατρεπτικό, γρήγορο και απρόβλεπτο!
Αυτό είναι το «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» το late night comedy show, που έρχεται με το 3ο επεισόδιο την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA.
Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιάννη Σαρακατσάνη, Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο είναι για ακόμα μία φορά έτοιμοι να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σάτιρας και γέλιου στους τηλεθεατές και να υποδεχθούν εκλεκτούς καλεσμένους.
Στο «Απόψε Μόνο» αυτής της Πέμπτης, θα δούμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου να διασκευάζει από παιδικά τραγούδια μέχρι Nirvana, την Ευγενία Σαμαρά σε ένα σατιρικό βίντεο για τους influencer και τον Jerome Kaluta σε απίστευτους αυτοσχεδιασμούς. Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε ένα stand up comedy για όλες τις άβολες στιγμές της καθημερινότητάς μας.
Και η μουσική δε λείπει ποτέ. Ο εκρηκτικός George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του δίνουν το ρυθμό και… «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».
Δείτε Sneak Preview από το επεισόδιο της Πέμπτης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Novo Nordisk Hellas: Δυναμική συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2025 – «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη»
- ΕΕ-Επιτροπή για Συρία: «Είμαστε όλοι θορυβημένοι» – Διάσκεψη στις Βρυξέλλες με συμμετοχή της μεταβατικής κυβέρνησης
- F1: Αλλαγές στους κανονισμούς
- ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα στο κλάδεμα δενδρωδών καλλιεργειών
