Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Απίστευτη πολυτέλεια με «άρωμα» Ferrari μόνο για εκατομμυριούχους (video-pics)

Το νέο της όραμα για την παραγωγή ενός σούπερ γιοτ απίστευτης πολυτέλειας και υψηλών παροχών ανακοίνωσε πρόσφατα η ιταλική Pininfarina η οποία συνεργάζεται εδώ και χρόνια στενά με τη Ferrari.

Η δημιουργία του γιότ θα βασιστεί σχεδιαστική ιδέα «Aurea». Η εταιρεία σχεδίασης αυτοκινήτων, που δημιούργησε ο Battista “Pinin” Farina το 1930, σε συνεργασία με την ναυπηγική εταιρεία Rossinavi, σχεδίασαν ένα θαλάσσιο «έργο τέχνης» με παντοδύναμες μηχανές.

Η ιδέα του «Aurea», θα παρουσιαστεί στην έκθεση SuperYacht Gallery expo του Λονδίνου. Η νέα θαλαμηγός θα απευθύνεται σε άτομα που επενδύουν σε luxury και επιθυμούν να αποκτήσουν ένα γιότ με μεγαλύτερους χώρους διασκέδασης και ηλιοθεραπείας πάνω στα σκάφη.

Μάλιστα, οι ηλεκτρο-diesel μηχανές του σκάφους δεν είναι πλέον τοποθετημένες στην πρύμνη αλλά στο κέντρο, προσφέροντας έτσι χώρο για δύο πισίνες, για ηλιοθεραπεία και διασκέδαση.