• LIFE&STYLE

    Αντρέ Μπράουερ: Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο ηθοποιός από το Brooklyn Nine-Nine

    • NewsRoom
    Αντρέ Μπράουερ

    Αντρέ Μπράουερ


    Θλίψη προκαλεί στο Χόλιγουντ και στους φαν της σειράς Brooklyn Nine Nine σε όλο τον πλανήτη η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, Αντρέ Μπράουερ, σε ηλικία 61 ετών.

    Ήταν ο αγαπημένος Captain Holt της κωμικής σειράς, η οποία «σημάδεψε» την πολύχρονη και σημαντική σταδιοδρομία του.

    Ο θάνατος του Αντρέ Μπράουερ έγινε γνωστός τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.12.2023, ώρα Ελλάδας) και η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

    Το Brooklyn Nine Nine ήταν μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ, μαζί της και ο Captain Raymond Holt, ο διοικητής του 99ου αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, τον οποίο ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία ο ηθοποιός.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooklyn Nine-Nine (@brooklyn99)

    Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του ηθοποιού, ο Αντρέ Μπράουερ έφυγε από τη ζωή μετά από μια σύντομη ασθένεια.

    Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του και – επίσης – ηθοποιός, η Ami Brabson, αλλά και οι γιοι του Michael, Isaiah και John Wesley, όπως και ο αδελφός του Charles Jennings και η μητέρα του Sally Braugher.

    Αναγνωρίσιμος από την μπάσα φωνή του ο Μπράουερ έγινε γνωστός με τη σειρά του NBC Homicide: Life on the Street από το 1992 έως το 1998 για την οποία το ’98 πήρε Emmy για τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Frank Pembleton.

    Η μεγαλύτερη του επιτυχία, πάντως, θεωρείται ο ρόλος του ως Captain Raymond Holt στην κωμική σειρά Brooklyn Nine-Nine, ρόλος για τον οποίο κέρδισε δύο Critics Choice Awards για β΄ανδρικό ρόλο και τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy.

    Γεννημένος το 1962 στο Σικάγο ο Μπράουερ, ο οποίος ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του, έκανε θεατρικές σπουδές με υποτροφία στο Stanford και μαθήματα υποκριτικής στη Juilliard School for drama.

    Ο πρώτος κινηματογραφικός του ρόλος ήταν στην ταινία του 1989 Glory στην οποία υποδύθηκε έναν στρατιώτη στα πρώτα αφροαμερικανικά συντάγματα του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

    Συνολικά στην υπερτριακονταετή καριέρα του ο Μπράουερ, ο οποίος συχνά υποδυόταν ρόλους στρατιωτικού ή αστυνομικού, ήταν υποψήφιος 11 φορές για Emmy.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Madwalk το Σάββατο στο MEGA

    Εύκολο πανετόνε από τον Άκη Πετρετζίκη

    Σήλια Κριθαριώτη: Στη Νέα Υόρκη με καλούς φίλους



    ΣΧΟΛΙΑ