• LIFE&STYLE

    Ανθή Σαλαγκούδη: Τι απαντά ο πατέρας της και πρώην υφυπουργός για τα αρνητικά σχόλια (video)

    • NewsRoom

    Ανθή Σαλαγκούδη


    Για τα «πυρά» που δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες η Ανθή Σαλαγκούδη λόγω της συμμετοχής της στο Survivor μίλησε ο πατέρας της δημοσιογράφου και πρώην υφυπουργός, Γιώργος Σαλαγκούδης.

    Η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε την είσοδό της στο Survivor ως «Διάσημη», μιας και σε αυτή την ομάδα την κατέταξαν με πολλούς τηλεθεατές, αλλά και γνωστά πρόσωπα να δηλώνουν πως δεν την γνωρίζουν. Θέμα στο Twitter, όμως, έχει γίνει η ίδια και για τις κακές αγωνιστικές της επιδόσεις στον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης.

    Όμως, προς έκπληξη όλων στην τελευταία ψηφοφορία του κοινού, η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία στο παρελθόν φημολογούνταν ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, κατάφερε να αναδειχθεί η δημοφιλέστερη παίκτρια της ομάδας της με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο για τουλάχιστον ακόμα μία εβδομάδα.

    Βέβαια, το γεγονός προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, όπου οι χρήστες έκαναν λόγο για στημένη ψηφοφορία, με τον ΣΚΑΪ, μάλιστα, να διευκρινίζει πως δεν υπάρχει καμία εμπλοκή από την πλευρά του σταθμού και πως η ψηφοφορία είναι αδιάβλητη, καθώς ελέγχεται από δικηγόρο και συμβολαιογράφο.

    Ο πατέρας της Ανθής, Γιώργος Σαλαγκούδης απάντησε φειδωλά αναφορικά με όλα όσα ακούγονται για την κόρη του στην εφημερίδα On Time.

    «Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα».

    Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τη «δημοφιλή» Ανθή Σαλαγκούδη:

    Οργή στα social media:

    Διαβάστε επίσης:

    Ανατροπή στο Survivor: Η δημοφιλέστερη παίκτρια και η αποχώρηση (video)

    Γιώργος Λιάγκας: Τι δήλωσε για το φημολογούμενο ερωτικό ειδύλλιο με την Ανθή Σαλαγκούδη

    Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τον λόγο που επιστρέφει στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ