Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Αγγελική Νικολούλη: Τι απαντά για το κόκκινο σακάκι

Αγγελική Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη

«Φωτιά» παίρνουν τα πληκτρολόγια κάθε Παρασκευή βράδυ για την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή Φως στο Τούνελ στο MEGA.

Οι τηλεθεατές αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τις αποκαλύψεις στις οποίες προχωρά η δημοσιογράφος για τις υποθέσεις μυστηρίου με τις οποίες καταπιάνεται. Εκτός από αυτό, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν να δουν τις στιλιστικές επιλογές της και κυρίως το χρώμα που επιλέγει να φορέσει για την κάθε εκπομπή.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στο ζήτημα που «καίει» τον κόσμο και αυτό δεν είναι άλλο από το περιβόητο κόκκινο σακάκι. Αυτό που κυκλοφορεί είναι ότι η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επιλέγει να φοράει κόκκινο όταν γνωρίζει τον δολοφόνο.

Όμως, η ίδια έρχεται να διαψεύσει αυτή τη φήμη που κυκλοφορεί online.

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου», δήλωσε η ίδια.

Ωστόσο, διευκρίνισε πως «Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές».

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη έγινε η Αγγελική Νικολούλη: Υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα – Έχουμε τρία παιδιά νεκρά και μιλάμε για γαλόνια;

Ιατροδικαστής Λέων για Πάτρα: Πώς συνδέονται οι θάνατοι των 3 κοριτσιών

Ανείπωτος θρήνος για την 34χρονη Ελληνοκαναδή μητέρα 3 παιδιών