Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Αναβάλλονται τα μουσικά σόου στην τηλεόραση λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη

Σε αλλαγές στο πρόγραμμά τους έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες οι τηλεοπτικοί σταθμοί, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

Οι μουσικές εκπομπές που ήταν προγραμματισμένες να μεταδοθούν το Σαββατοκύριακο αναβάλλονται. Συγκεκριμένα, το Σπίτι με το MEGA στο MEGA, το The Voice στον ΣΚΑΪ, αλλά και το Just the 2 of Us στον ALPHA δεν θα προβληθούν το Σάββατο.

Αντίθετα, στο MEGA οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα νέο επεισόδιο από τη δημοφιλή σειρά «Η Γη της Ελιάς» και αμέσως μετά στις 22.40 θα προβληθεί η ταινία «Πολίτικη κουζίνα».

Το κενό στο πρόγραμμα στον ALPHA θα καλυφθεί μέσα από τη μυθοπλασία και συγκεκριμένα τις σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει», οι οποίες θα ξεκινήσουν να προβάλλονται το Σάββατο από τις 20.00, την ώρα δηλαδή που θα ξεκινούσε το «J2US».

Τέλος, στον ΣΚΑΪ στη θέση του live του The Voice, θα μεταδοθεί νέο επεισόδιο του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες, σειρές και true crime ντοκιμαντέρ που θα δούμε τον Μάρτιο