Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Aλεξάνδρα Νίκα: Η εγκυμονούσα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο, με Chanel μπαλαρίνες των 1.100 δολαρίων

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα NDP/PHOTO AGENCY

Η Αλεξάνδρα Νίκα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γίνουν σύντομα γονείς

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε χθες σε φιλανθρωπική συναυλία στο Ηρώδειο και δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση η σύντροφός του Aλεξάνδρα Νίκα μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά του για να τον παρακολουθήσουν.

Μάλιστα ο πατέρας του τραγουδιστή επιβεβαίωσε την είδηση ότι θα γίνει παππούς και εξέφρασε την επιθυμία ο εγγονός του να πάρει το όνομά του που είναι Βασίλης.

Η Αλεξάνδρα Νίκα συνοδευόταν από την μητέρα της Μιράντα Πατέρα και είδε τον σύντροφό της που την ευχαρίστησε από τη σκηνή.

Αλεξάνδρα Νίκα με την μητέρα της Μιράντα Πατέρα

Για την εμφάνισή της η Αλεξάνδρα Νίκα επέλεξε ένα κλειστό μαύρο μακρύ φόρεμα και two toned μπαλαρίνες με την υπογραφή του οίκου Chanel ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακό clutch.

Αλεξάνδρα Νίκα με την μητέρα της Μιράντα Πατέρα

Oι slingback δερμάτινες μπαλαρίνες που φορούσε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού κοστίζουν 1.100 δολάρια στο επίσημο site του οίκου.

Xρυσός: Προβλέψεις της αγοράς για άνοδο 10% το 2025 και νέο ρεκόρ