Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Aυτές είναι οι πιο σέξι 20άρες δισεκατομμυριούχοι στον πλανήτη- Η συγκλονιστική ιστορία τους

H Alexandra Andresen είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Το Forbes παρουσίασε την κατάταξη με τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη, στην οποία περιλαμβάνεται και η 19χρονη Νορβηγίδα κληρονόμος, η περιουσία της οποίας ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Το 2007 ο πατέρας της, Johan Andresen, της μετέφερε το 42% των κεφαλαίων της Ferd, μιας από τις παλαιότερες εταιρείες των οικογενειακών ιδιωτικών επενδύσεων.

Μετέφερε επίσης το 42% της εταιρείας στην ίδια και την αδελφή της Katharina, η οποία στα 20 της είναι η δεύτερη νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Της οποίας η περιουσία είναι ύψους 1,2 δισ. δολάρια.

H φήμη της Alexandra ως η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, επιβεβαιώθηκε, καθώς η νορβηγική κυβέρνηση δημοσίευσε τις φορολογικές δηλώσεις των ατόμων άνω των 17 ετών.

Όμως, παρά εύπορη ανατροφή της μια από τις πιο γνωστές νορβηγικές οικογένειες, η Alexandra δεν είναι ένα οποιοδήποτε πλουσιόπαιδο. Είναι καταξιωμένη αναβάτης αλόγου και έχει κερδίσει σε αρκετούς διαγωνισμούς.

Οι γονείς της την δίδαξαν επίσης να είναι ταπεινή και φιλάνθρωπη. Έτσι ακόμη και αν η περιουσία της αξίζει περισσότερα από 1 δισ. δολάρια, αποταμίευε το χαρτζιλίκι της στα παιδικά της χρόνια και οδηγούσε μόνο μεταχειρισμένα αυτοκίνητα..

Ρίξτε μια ματιά στην απίστευτη ζωή της Alexandra Andresen:

Η Alexandra Andresen γενήθηκε το 1997 στο Όσλο της Νορβηγίας.

Ο πατέρας της είναι ο Johan Andresen, γιος του βιομηχάνου Johan Henrik Andresen και της Marianne Ebba Therese Bielke.
Η Alexandra μεγάλωσε με τη μητέρα της Kristin. Eδώ είναι η μητέρα της όταν ήταν νέα.

Έχει μία αδελφή την Κatharina, η οποία είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη και η δεύτρη νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο.

Το σπίτι τους είναι γεμάτο με ζώα. Στο Ιnstagram η Αlexandra έγραψε: Παίρνουμε τα άλογα μαζί μας στις διακοπές που πηγαίνουμε στο εξοχικό που έχουμε σε ένα νησί.
 Από μικρή ηλικία είχε μία δυναμία στα άλογα αλλά και σε άλλα ζώα.
 

 Τα σκυλιά της οικογένεια την ακολουθούν ότι ιππεύει το άλογό της.

Ο πατέρας της πούλησε το μερίδιο της οικογένειας στην επιχείρηση καπνού  Skandinavisk Tobakskompagni για σχεδόν $ 500 εκατομμύρια το 2005.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Johan μεταφερθεί το  42% της Ferd στην Alexandra και την Katharina. Η Alexandra τότε ήταν μόλις 10 ετών.
Αλλά ο Johan εξακολουθεί να ελέγχει την εταιρεία, και η περιουσία της Alexandra και της Katharina έγιναν γνωστές όταν δημοσιεύτηκαν στη Νορβηγία φορολογικές δηλώσεις για όλα τα άτομα άνω των 17 ετών.
Η Alexandra ξεκίνησε την ιππασία σε νεαρή ηλικία και τώρα συνεχίζει την καριέρα της ως επαγγελματίας.
 Η Αlexandra είναι τρεις φορές πρωταθλήτρια Νορβηγίας.
Ενώ η Alexandra και η Katharina έχουν κληρονομήσει τεράστιες περιουσίες από την Ferd, ο πατέρας τους, επιμένει ότι δεν θα αναγκαστούν να βοηθήσει στη λειτουργία της εταιρείας στο μέλλον.
Μέχρι στιγμής, η Katharina φαίνεται το πιο πιθανό από τις δύο αδελφές να εργαστεί στη Ferd. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει Κοινωνικές Επιστήμες στο University College του Άμστερνταμ.

“Το γεγονός ότι η οικογένειά μου έχει πόρους μου έδωσε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στην ιππασία, επειδή απαιτεί πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Αλλά δεν είναι αρκετό να έχεις χρήματα για να πετύχεις”, πρόσθεσε η Alexandra.

Αν και είχαν ανέκαθεν επίγνωση του πλούτου τους, οι γονείς τους δίδαξαν τις δυο αδελφές να εξοικονομούν χρήματα. Άλλωστε οδηγούσαν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, σύμφωνα με την The Telegraph.

Πέρα από την ιππασία, η Αlexandra ζει μία κανονική ζωή.

Στα διάφορα event παίρνει στο κόκκινο χαλί και τις φίλες της.

Η Alexandra έχει επίσης ένα 24χρονο φίλο τον Joachim Tollefsen, έναν επαγγελματία πολεμικών τεχνών στη Νορβηγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/dite-8-fotografies-tis-rihanna-pou-vazoun-fotia-sta-social-media/50458

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/pia-ine-i-lotte-reiniger-stin-opia-i-google-afieroni-tin-proti-selida-tis/50419