array(0) {
}
        
    
Menu
-0.08%
Τζίρος: 54.12 εκατ.

Jumbo: Στα 320 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024

Life & Style

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του X Factor! (video)

Η Δέσποινα Βανδή με τους φιναλίστ του X Factor 2019
Comments

Το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι του X Factor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης με μεγάλο νικητή τον Γιάννη Γρόση!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής από το Κιλκίς, που ήταν μέλος της ομάδας του coach Χρήστου Μάστορα και από την πρώτη στιγμή είχε ξεχωρίσει, κοντραρίστηκε με τον Δημήτρη Παπατσάκωνα και τους AC².

Στο πρώτο μέρος του διαγωνιστικού τμήματος, οι φιναλίστ ερμήνευσαν από ένα τραγούδι και διεκδίκησαν την ψήφο του κοινού.

Στη συνέχεια, η απαστράπτουσα Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε πως οι AC², από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, δεν θα συνέχιζαν στο δεύτερο μέρος του τελικού.

Στην τελική μονομαχία του X Factor διαγωνίστηκαν ο Γιάννης και ο Δημήτρης, με τον πρώτο να επιλέγει το τραγούδι «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια» του Αντώνη Ρέμου και τον τελευταίο το «The House of Rising Sun» των Animals.

Μετά τις εξαιρετικές ερμηνείες των δύο μονομάχων, οι κριτές ανέβηκαν στη σκηνή και πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό σόου τραγουδώντας επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, πριν επιστρέψει η Δέσποινα Βανδή για να ανακοινώσει το όνομα του νικητή.

Την ώρα που η Δέσποινα Βανδή καθυστερούσε επίτηδες να ανακοινώσει το όνομα του νικητή, οι κριτές του διαγωνισμού είχαν βγάλει τα κινητά τους για να απαθανατίσουν την στιγμή.

Τελικά η λαμπερή παρουσιάστρια ανακοίνωσε το όνομα του νικητή του φετινού X Factor και αυτός ήταν ο Γιάννης Γρόσης.

Στη συνέχεια οι συγγενείς του μεγάλου νικητή όρμησαν στη σκηνή για να τον αγκαλιάσουν με τον ίδιο να είναι συγκινημένος και να προσπαθεί να πει δύο λόγια για να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν σε όλη τη διάρκεια του σόου.

Ο 21χρονος Γιάννης Γρόσης κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Jumbo: Στα 320 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
Τουρκία: Διαψεύδει ότι έστειλε στο Πακιστάν έξι αεροσκάφη με αμυντικό υλικό
Κωδικοποιείται ο Τελωνειακός Κώδικας – Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες
Celestino: Αποχωρεί από τη θέση του γενικού διευθυντή ο Κωνσταντίνος Βαλσαμής
Ελλάδα – Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπειών στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των ΜΟΕ
Erste Bank: Απόκτηση μεριδίου στη πολωνική μονάδα της Santander εξετάζει ο αυστριακός τραπεζικός κολοσσός
Intertech: Πτώση 19% στον κύκλο εργασιών το 2024
AKTOR: Ανέλαβε την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής γραμμής Λάρισας – Βόλου
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Είμαστε σε φάση επαναδιαπραγμάτευσης με την Hellenic Train για όλα τα θέματα – Τι είπε για την ασφάλεια των Σιδηροδρόμων
Σαντορίνη: Εποικοδομητική συνάντηση του Γιώργου Κουμπενά (ΕΕΚΦΝ) με φορείς για την ομαλή επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών