Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Αυτοί είναι οι διάσημοι που σιχαίνονται τα social media. Γιατί όμως;

Πολλοί διάσημοι της showbiz χρησιμοποιούν τα social media και ανεβάζουν φωτογραφίες και όχι μόνο από τις καθημερινές τους στιγμές. Με αυτό τον τρόπο όσοι μπορούν και θέλουν εισχωρούν κατά κάποιο τρόπο  στις προσωπικές τους στιγμές. Υπάρχουν όμως celebrities, οι οποίοι μισούν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και το δηλώνουν. Ας δούμε ποιες είναι:

 Ashley Olsen

“Το twitter μου προκαλεί νευρικότητα”

Mary-Kate Olsen 

” Έχουμε χαλάσει τις ζωές μας προσπαθώντας να μην επιτρέπουμε σε όλους τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στην προσωπική μας ζωή, έτσι εάν συμμετέχουμε στα social media θα ήταν ενάντια σε αυτό που θέλουμε για τις ζωές μας.”

Emma Stone

“Μοιάζει σαν όλοι να” καλλιεργούν” τις ζωές του στο Instagram ή σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποια φωτογραφία είναι η καλύτερη της ημέρας τους.”

Jennifer Lawrence 

“Ποτέ δεν θα κάνω twitter. Δεν ξέρω να χειρίζομαι το κινητό τηλέφωνο και την τεχνολογία, δεν μπορώ να συμβαδίσω με τα email. Έτσι η ιδέα να κάνω twitter είναι απίθανη για μένα”.

Kristen Stewart 

“Το twitter μου διαλύει όλες τις στιγμές μου καθημερινά. Βλέπω ανθρώπους με το κινητό στο χέρι και θέλω να τους το αρπάξω και να τους το πετάξω. Τρελαίνομαι! Η ζωή είναι έξω από τα social media δείτε το. Είναι τόσο ενοχλητικό”

Kate Winslet 

“Έχει τεράστια επίδραση στον αυτοσεβασμό των γυναικών, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να φτιάχνουν τον ευατό τους για να αρέσουν στους άλλους. Και τι ακολουθεί μετά από αυτό; η διαταραχή κάθε είδους. Αυτό με θυμώνει. Γι’ αυτό δεν ασχολείται κανείς μας στο σπίτι με τα social media.”

Jennifer Aniston 

“Τα παιδιά δεν μιλάνε μεταξύ τους πλέον. Είχα βγει με τα παιδιά φίλων μου και δεν έιχα κινητά πάνω τους. Το ένα παιδάκι ήταν 9χρονών και το άλλο 12. Ήταν οι πιο ενδιαφέροντες νέοι. Κοιτάζοντας άλλα παιδιά να ασχολούνται με τα κινητά τους όλη την ώρα με έκανε να στεναχωριέμαι.”

 Scarlett Johansson 

“Εκπλήσσομαι που σοβαροί ηθοποιοί έχουν λογαριασμό στο twitter. Φαντάζομαι ότι το χρησιμοποιούν με έναν τρόπο θετικό για αυτούς. Αλλά θα προτιμούσα οι άνθρωποι να είχαν λιγότερη πρόσβαση στην προσωπική μου ζωή. Εάν θα μπορούσε να γίνει με αυτόν τον τρόπο θα ήμουν ευτυχισμένη.”

Julia Roberts

“Μοιάζει σαν ένα απαλό γλυκό: Είναι τόσο ελκυστικό και δεν μπορείς να αντισταθείς να το φας και το μόνο που μένει όταν το φας είναι τα δάχτυλά σου που κολλάνε. Αυτό κρατάει μια στιγμή.”

Adele 

“Σίγουρα είναι πιο δύσκολο να το αγνοήσεις παρά να συμμετέχεις στα social media. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να συμμετέχουν επειδή είναι πιο εύκολο. Εγώ δεν το κάνω. Νιώθω άβολα.”