• LIFE&STYLE

    Αυτά είναι τα ακριβότερα παλάτια προς ενοικίαση από την Airbnb

    • NewsRoom


    Για τους περισσότερους από εμάς, το να μείνουμε σε ένα πολυτελές σπίτι ή βίλα κατά την διάρκεια των διακοπών μας είναι ένα όνειρο απατηλό, ειδικότερα όταν μια νύχτα σε αυτά κοστίζει όσο ένας ολόκληρος μισθός.

    Το Airbnb, είναι γνωστό παγκοσμίως, ως μια εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να μείνει σε επιλεγμένες κατοικίες με χαμηλό κόστος. Υπάρχει όμως και μια ακόμη λίστα, η οποία προσφέρει στους χρήστες του Airbnb επιλογές με πολυτελείς κατοικίες πολύ υψηλότερου κόστους.

    Αν και για τους περισσότερους από εμάς αυτή η επίσκεψη μπορεί να παραμένει απλώς ένας ευσεβής πόθος, παρόλα αυτά μπορούμε όλοι να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε εκεί παρακολουθώντας φωτογραφίες των “μαγικών” καταλυμάτων.

    Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα πιο πολυτελή και ακριβοπληρωμένα σπίτια που μπορείτε να νοικιάσετε μέσω Airbnb.

    Island Harbour, Νήσος Ανγκουίλλα

    island anguilla

    Για μια “απλή” βραδιά στην νήσο της Ανγκουίλλα, μπορείτε να επισκεφτείτε την βίλα Amarilla στην οποία η βραδιά κοστίζει 2,100 δολ. Το πολυτελές κατάλυμα μπορεί να χωρέσει 10 φιλοξενούμενους. Κατά την διαμονή σας εκεί μπορείτε να κολυμπήσετε στην ατελείωτη πισίνα που διαθέτει ενώ θα γυμνάζεστε με θεά τον απέραντο ωκεανό.

    Cartagena De Indias, Κολομβία

    cartagena island

    Βρίσκεται στην “καρδιά”  Barrio San Diego της Κολομβίας και μπορεί να φιλοξενήσει 8 άτομα, παρέχοντας μεταξύ άλλων πισίνα, δωμάτιο σαλονιού με πιάνο, για τα οποία χρειάζεται να πληρώσετε 721 δολ. την βραδιά.

    Penafiel, Πορτογαλία

    penafiel portugal

    Τοποθετημένο κοντά στην πόλη του Πόρτο, το παραδοσιακό πολυτελές κατάλυμα διαθέτει εκτός των άλλων 4 δωμάτια και την υπέροχη θέα του ποταμιού Duoro. Η βραδιά εδώ κοστίζει 301 δολ.

    Hertfordshire, Μεγάλη Βρετανία

    hertfordshire united kingdom

    Το σπίτι των 6 δωματίων, βρίσκεται ανάμεσα στα σύνορα του Βόρειου Λονδίνου και του Hertfordshire, περιοχή στην οποία βρίσκεται ο πύργος της Αγγλίας που χτίστηκε γύρω στο 1860, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα. Τα έπιπλα του σπιτιού είναι αυθεντικά και αντίκες, χαρίζοντας σε όσους μείνουν εκεί, την αίσθηση μιας άλλης εποχής. Βέβαια γι’ αυτή την μοναδική εμπειρία πρέπει να πληρώσετε το ποσό των 977 δολ ανά βραδιά.

    Kathu, Ταϊλάνδη

    kathu thailand

    Η βίλα αυτή είναι χτισμένη πραγματικά μπροστά στον ωκεανό και χωράει μέχρι και 12 καλεσμένους. Η πολυτελής βίλα βρίσκεται στο Πουκέτ, στις νότιες επαρχίες της Ταϊλάνδης και για την διαμονή σας εκεί πρέπει να πληρώσετε το αστρονομικό ποσό των 2,060 δολ τη βραδιά.

    North Kuta, Ινδονησία

    north kuta indonesia

    Η Villa Andaman διαθέτει 7 δωμάτια και βρίσκεται στο μαγευτικό Μπαλί της Ινδονησίας. Το φιλόξενο κατάλυμα μπορεί να γίνει “δικό” σας για λίγες μέρες, πληρώνοντας το αντίτιμο των 639 δολ για κάθε βραδιά.

    Acquapendente, Ιταλία

    acquapendente italy

    Μέσα στην μαγευτική εξοχή της Τοσκάνης, ανάμεσα στην Ρώμη και την Φλωρεντία βρίσκεται η υπερπολυτελής βίλα του Podere Palazzo. Οι καλεσμένοι που αποφασίσουν να νοικιάσουν το μέρος πρέπει να πληρώσουν το λιγότερο 711 δολ για κάθε βραδιά που διαμένουν.

    Punta de Mita, Μεξικό

    punta de mita mexico

    Βρίσκεται στην περιοχή Nayarit του Μεξικό και έχει χαρακτηριστεί ως ένα τροπικό και ζεν μέρος. Το Casa Kalika μπορεί να νοικιαστεί για 2,009 δολ. την βραδιά.

    Schwielowsee, Γερμανία

    schwielowsee germany

    Η κατοικία βρίσκεται στο Brandenburg και φιλοξενεί 14 άτομα τα οποία πρέπει να πληρώσουν 2,890 δολ. για κάθε νύχτα.

    Praia da Pipa, Βραζιλία

    praia da pipa brazil

    Η μαγευτική βίλα βρίσκεται μόλις σε απόσταση αναπνοής από την παραλία, δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες του να απολαύσουν την εξωτική ομορφιά του Rio Grande do Norte της Βραζιλίας, όλα αυτά διατίθενται στην προσιτή τιμή των 318 δολ. τη βραδιά.

    Cape Town, Νότια Αφρική

    cape town south africa

    Το μοντέρνο κατάλυμα βρίσκεται σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών από το Cape Town, προσφέροντας σας μια εκπληκτική θέα από τον Ατλαντικό ωκεανού και του βουνού. Οι καλεσμένοι μπορεί να απολαύσουν μαγικές διακοπές πληρώνοντας 405 δολ για κάθε νύχτα.

     

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/daily-telegraph-diafimizi-tis-omorfies-tis-elladas-aftes-ine-17-kaliteres-paralies/53934

     



    ΣΧΟΛΙΑ